Jak przyjmujesz drogi serwis to może zainteresujesz się: CADILLAC'iem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Szukam samochodu znośnego w serwisie. Znalazłem jeszcze e60 oddaloną o 70km i dzisiaj się wybieram zobaczyć jak to będzie jeździło i co powie sprzedawca.
Jestem po oględzinach 530i 255km i, no właśnie i mam jakiś niedosyt. Czarna z jasnym środkiem taka jak mi się marzy, trzy litrowy silnik daje dużo radości jest dynamiczny ale czuję jakiś niedosyt.
Samochody klasy A - przegląd rynku Najmniejsze miejskie samochody mają na naszym rynku ustabilizowaną pozycję – przede wszystkim ze względu na swoją cenę, która rzadko przekracza kwotę 40 tys. zł. Co więcej, producenci coraz lepiej wyposażają ...
Mazda 3 - kompaktowy hatchback do miasta Zainteresowani zakupem Mazdy 3 z automatyczną skrzynią biegów mają do wyboru jedną jednostkę – 120-konny silnik o pojemności dwóch litrów. Według danych producenta jego spalanie wynosi 5,6 l/100 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.