Audi A8 D3 felgi '19

07 Cze 2008, 20:21

Pewnie pamiętacie mnie z tematu o S500 :D no ale jakoś mi przeszła ochota na niego już ich za dużo :P
A teraz tak serio jakieś 30 min przywiozłem sobie od handlarza który mi sprowadzał furę z Niemiec Audi A8 D3 2004 3.7 TDI Quattro. Ale autko mam na alufelgach '19 cali i tu pytanie do was czy takie duże felgi są odpowiednie do naszych polskich dróg które są w opłakanym stanie :/
Romcjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa Audi A8 D3 '04 3.7

10 Cze 2008, 16:24

jesli ktos ma 19 calowe felgi to go nie obchodzi reszta grunt ze zajefajnie wygląda ;p latwo rozciąć oponę na dużej feldze i szybciej zawieszenei siada nie mowiac o wizytach u lekarza odnoscie bóli w kręgosłupie ;d ja jezdzilem na 15 calowych felgach teraz kupilem 17" i jest przepasc w komforcie i boje sie parkowac blisko krawężników ;d
protector
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie

10 Cze 2008, 19:13

Póki co to ja w tym autku płynę na lepszej drodze i 0 dyskomfortu ;) natomiast czasem jak jadę gorszą drogą to coś tam czuje ale żeby coś bolało to póki co to to nie :P natomiast jak zacznie to sie zmieni felgi. Ja wiem że fajnie wyglądają ale na naszych drogach tez się pewnie fajnie powyginają :/
Romcjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa Audi A8 D3 '04 3.7

11 Cze 2008, 12:55

jeśli felgi są dobrej jakości to nie będą tak podatne na wyginanie sie, recepta to średnia prędkość 45km/h i omijanie dołków dużych studzienek i krawężników :)
protector
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy w Europie
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy to nowe zawody dla właścicieli tylnonapędowego coupe GT86 w wersjach rajdowych i wyścigowych, wyprodukowanych przez TOYOTA Motorsport GmbH (TMG). Mieszcząca się w Kolonii firma jest m.in. siedzibą ...