Audi Allroad - opinie

18 Cze 2008, 13:52

Witam!
Zamierzam kupić sobie nowe auto, jak narazie posiadam Audi a4.
JEdnak okazało się ono dla mnie za małe...
I moje pytanie! Co sądzicie o Audi Allroad?
Jak na zdjęciach to auto jest super! Oczywiście nie kupię sobie nowego...(kupa kasy), lecz jakieś używane. Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam:)
mistiq
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

19 Cze 2008, 18:04

no ja uważam zresztą jak wiele ludzi że te autka są naprawdę extra zobacz nawet na allegro że zbyt wielu egzemplarzy nie ma , a to świadczy o tym że ludzie nie chcą się pozbywać ponieważ są to dobre auta
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

19 Cze 2008, 21:42

Witam! TO znowu ja:D
CHciałem się dowiedzieć czy audi Allroad często się psuje, następne pytanie: jeśli się zepsuje to czy naprawiają je poza serwisem audi, czy tylko tam?, next: (tak po angielsku wam powiem :D) czy części do tego samochodu są drogie i czy łatwo jest je dostać? (bardzo drogie?)
Liczę na Was, pozdrowienia:)).
mistiq
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

20 Cze 2008, 11:30

piter36 mało aut na allegro moze tez swiadczyc ze ludzie mało ich nowych kupowali ;p
To audi wiec jesli kupisz w dobrym stanie to bedziesz tylko tankował i jezdzil ;) odnosnie czesci raczej latwo dostac , a w polsce jest sporo złotych rączek wiec nie trzeba do salonu jechać :)
protector
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
    Seat Leon III - oszałamiający design
    "Dzięki swojemu dynamicznemu i pewnemu charakterowi, nowy SEAT Leon odnajduje należne mu miejsce. Ma zdecydowany wygląd”, mówi Alejandro Mesenero-Ramanos, szef zespołu projektantów SEAT-a. "Swoim wyglądem ...