REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lovato34 napisał(a):To ja w takim razie zapytam po co producent wprowadził takie wersje jak Golf IV 2,8 V6 204 KM albo R32 3,2 V6, albo oryginalna, seryjna wersja Jublieuszowa 25 Jahre 1,8T 180 KM...i tak samo Audi S3 1,8T 210-225 KM skoro te auta wypadają z drogi, dachują i w ogóle..
Lovato34 napisał(a):czy utrzymanie Lexusa albo e46 jest takie samo jak Golfa 4..
Lovato34 napisał(a):jeśli mówimy o tych wersjach z profili to silniki wolnossące
Lovato34 napisał(a):To ja w takim razie zapytam po co producent wprowadził takie wersje jak Golf IV 2,8 V6 204 KM albo R32 3,2 V6, albo oryginalna, seryjna wersja Jublieuszowa 25 Jahre 1,8T 180 KM...i tak samo Audi S3 1,8T 210-225 KM skoro te auta wypadają z drogi, dachują i w ogóle..
mike1735 napisał(a):Idzie to również w drugim kierunku. Jak widzę Passata 1.2 albo o zgrozo Mondeo 1.0 to zastanawiam się w jakich ja żyję czasach
R.I.PKoniu napisał(a):u Złomnika
trochę się zagubiłeś z argumentem, bo to nie te segmenty - nudny pupulus dla Helmuta potem Janusza i auto z sportową nutką marki premium, a potem dla ludzi lubiących prowadzenie liczącymi się z podwyższonymi kosztami serwisu. Ciężko je porównać nawet do Passata i Audi A4 z segmentu DJa po prostu podałem przykład z A4 jako prowadzenie