jiGsaw miesięcznie myślę że te 300-400km. Do szkoły nie dojeżdżam autem, autko na weekendowe wypady na imprezy (zresztą i tak pewnie raz max dwa razy w miesiącu bym był kierowcą na balet, daleko do clubów nie mam od 20 do 40 km w jedną stronę) a w ciągu tygodnia na wieczorny wypad na miasteczko, i normalne użytkowanie. Mam dostęp do benzyny za 3.60zł więc zawsze taniej, te 200zł by napewno wystarczyło. Rodzice wiadomo jak coś będzie wymagać naprawy to trochę dołożą ale wiadomo że nie będą mi na wszystko wykładać
![Wink ;)]()
Kumpel dwa miesiące temu kupił E36 1.8 benzyna + lpg w sekwencji wersja hummer czy jakoś tak, autko zadbane, słuzyło jako pojazd rodzinny u poprzedniego właściciela, jak narazie nie narzeka, codziennie dojeżdża nią do pracy 35 km w jedną stronę i co drugi dzien do laski 25 km w jedną stronę więc trochę kilometrów robi, zobaczymy jak to będzie z biegiem czasu, te auta ogólnie mi się podobają ale nie jakieś zwieśniaczone
barol91 ok, spoko, poprostu myślałem że chciałeś mnie zjechać tak jak często widać na forach że młodych, albo nowym użytkowników się tepi hehe
![Wink ;)]()
dzięki za propozycje
![Wink ;)]()