REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Krzysiek_85 napisał(a):Audi TDI polecam tylko z silnikiem od 110KM, zapomnij o 90 KM, głośny nie miłosiernie, przy dłuższych wypadach masz dość jazdy tym autem. U mnie w rodzinie była Audi-ca właśnie 90KM+automat.
Tak autko w miarę dobre, przestrzeni jedynie może zabraknąć na tylnych fotelach i nad głową, mocno opadająca linia dachu.
Toyotę polecałbym po liftingu.
Bolo1989 napisał(a):Krzysiek_85 napisał(a):Audi TDI polecam tylko z silnikiem od 110KM, zapomnij o 90 KM, głośny nie miłosiernie, przy dłuższych wypadach masz dość jazdy tym autem. U mnie w rodzinie była Audi-ca właśnie 90KM+automat.
Tak autko w miarę dobre, przestrzeni jedynie może zabraknąć na tylnych fotelach i nad głową, mocno opadająca linia dachu.
Niezgodze się z tym.
Silnik 90 KM jest najcichszy, natomiast 130KM najgłośniejszy w 100%.
Kolega ma jakieś słabe doświadczenie w tej dziedzinie
Piter napisał(a):Bolo1989 napisał(a):Krzysiek_85 napisał(a):Audi TDI polecam tylko z silnikiem od 110KM, zapomnij o 90 KM, głośny nie miłosiernie, przy dłuższych wypadach masz dość jazdy tym autem. U mnie w rodzinie była Audi-ca właśnie 90KM+automat.
Niezgodze się z tym.
Silnik 90 KM jest najcichszy, natomiast 130KM najgłośniejszy w 100%.
Kolega ma jakieś słabe doświadczenie w tej dziedzinie
Bolo kolega mówił, że miał takie audi:p
majasportomoto napisał(a):Zdecydowanie audik.Ale za taką cenę możesz kupić sobie bardzo a trakcyjne BMW 318 albo 320.Przewyższa technologią toyotę i audi i ma dobre trzymanie drogi.