Audi - polecam te artykuly!!!

19 Gru 2007, 22:02

[link nieaktywny]

Audi sport quattro ktore posiada L. Koraszewski jednym slowem stare ale ..... !!! 450 KM z 2.1L, 4WD i 3.2 s do 100km/h [koraszewski sam je stuningowal]...- jak dla mnie poezja.

[link nieaktywny]

Koraszewski buduje drugie Audi tym razem typowo do wyscigow gorskich grupa historyczna ok 550KM@750Nm i masa raczej napewno ponizej 1000kg.
bomba na kolach w 2008 GSMP moze sporo zamieszac !!

[link nieaktywny]
ktore wybieracie? ja bym bral ta pierwsza ttke 1.8 turbina 366KM , szpera, niska masa i wyczynowe opony- pasuje w sam raz na mala rundke weekendowa po torze... ;)

komentujcie pozdrawiam
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
HillClimbFanatic
Początkujący

19 Gru 2007, 23:53

Naprawde ciekawe artykuły. Klapka wlewu paliwa prawie 6,5 tys. zł :lol: .A co do wyboru auta... Brałbym to ostatnie A4, podoba mi się model 8E i ta moc! 470 KM przy ok. 1500 kg... Można poszaleć, ja nakleiłbym jeszcze na klape bagażnika "1.6" i prowokowal pod światłami :)
Hmmm... Ale najpierw musiałbym się nauczyć nim jeździć, więc może nie będę tutaj kozaczył :wink: i wybiore Lupo???
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

29 Gru 2007, 18:19

ojjjj stary ale jary ten samochodzik ładnie zrobiony ale nie włożył bym tyle kasy w takie auto to już nie są te klimaty co tamte A4 no lupo takie sobie ale TT tez nie złe :twisted:
mati222
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mobilność elektryczna w BMW Group ma już 40 lat
    Pod koniec 1975 eksperymentalny pojazd zbudowany w oparciu o BMW LS oraz wyposażony w nowe akumulatory oraz nowy silnik elektryczny zaczął przynosić pierwsze rezultaty. Następnie, w roku 1980, zapoczątkowany został projekt ...