Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pionek napisał(a):Ja bym dał sobie spokój albo szukał 225 koni Cupra R albo S3 8L
Pionek napisał(a):Tylko że to jest konkretny mod, z częściami itd coś się pokicha i nikt tego nie będzie się chciał tykać auto ma 20 lat, jak jeździ skręca i hamuje to połowa sukcesu a tutaj taka moc..
o to mi chodzi że e90 nawet 335i raczej godnie nie zastąpi tego S3 które jest lżejsze i mocno dokosowane więc po co ktoś się pozbywa? To tak jakby z Focusa RS przesiąść się do Vectry 2,0Tszybki napisał(a):Ale chodzi Ci o co?
duzy90 napisał(a):Z 1.8t to jest żadna moc. Ten silnik na tej mocy przeżyje dłużej niż porobione 2.0tfsi z golfa V. Sam miałem i coś wiem na ten temat. A części to żadna magia, zwykła hybryda k04-022, ic, silikonowy tip, dp, większe wtryski. Co tam ma się zepsuć?
Pionek napisał(a):to mi chodzi że e90 nawet 335i raczej godnie nie zastąpi tego S3 które jest lżejsze i mocno dokosowane więc po co ktoś się pozbywa? To tak jakby z Focusa RS przesiąść się do Vectry 2,0T
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI