a co powiesz o mercedesie CL? w wersji amg naprawde wymiata-alternatywa na m6;) najlepiej jakbys kazde auto zobaczyl na zywo, wsiadl i sie przejechal- najlepsza sprawa na rozsadny wybor. W m6 mi wnetrze nie przypadlo do gustu, co do jazdy, osiagow nie ma do czego sie przyczepic.
CL bardzo ładny, ale fajne modele w rozsądnej cenie to rzadkość. Jak dla mnie cena za niego jest już ciut za wysoka:). Później i tak będzie trudno go sprzedać, więc trzeba zrobić zakup który się najbardziej opłaci. Dziś mam trochę roboty, ale M6 muszę zobaczyć.
Czy możesz mi napisać jak pracuje silnik w M6? Chodzi mi o głośność wewnątrz/zewnątrz i inne pierdoły.
samochod bardzo ladnie wyciszony, slychac sliczny pomruk no i wiadomo jak sie docisnie to ryk;) ale to jest auto luksusowe wiec wyciszenie wnetrza moim zdaniem jest na 5- jechalem nim w dluzsza trase(ponad 600km) i glowa nie rozbolala;) skrzynia 7biegowa super. Dosc duzym utrudnieniem w miescie jest skret bmw, ktory promien skretu- odnioslem wrazenie ma jak jakas ciezarowka;) spalanie-jesli Cie interesuje to przy oszczednej na maxa jezdzie w trasie udalo mi sie 12l w miescie srednio18l przy cisnieciu ok 25l czyli raczej norma w tej klasie silnikow.
Jak zbudować profesjonalny samochód driftingowy? Przedprodukcyjna Toyota GR Supra z silnikiem 2JZ, kompaktowa Corolla Hatchback czy bulwarowy roadster Opel GT - liberalne regulaminy techniczne w świecie driftu sprawiają, że inżynierowie mogą stworzyć naprawdę niesamowite ...
Przewodnik po hybrydowych SUV-ach Lexusa Segment SUV-ów nieprzerwanie rośnie. Rośnie też popularność hybryd. W bardzo istotnym stopniu przyczynił się do tego Lexus. To Japończycy pokazali pierwszego w historii luksusowego SUV-a, a później pierwszą ...
s8 ma naprawde niesamowity dzwiek;) cls amg jesli chodzi o dzwiek takze przegrywa z s8(moim zdaniem oczywiscie). zastanow sie takze co u Ciebie z tylnymi siedzeniami-czy bedzie tam potrzebna przestrzen bo w m6 to wygodnie na tylnej kanapie to dzieciaki przejada tylko.
No właśnie dużo myślałem o tych siedzeniach, z tego co widziałem na obrazkach, wydawało mnie się że jest tam dosyć duża przestrzeń. No ale efektowność kosztem efektywności.
m6 jest pojazdem 4osobowym wiec kwestia poprostu do czego ma sluzyc. Jezeli sporo podrozujesz to proponowalbym jednak test -czy wszystkie potrzebne drobiazgi Ci sie zmieszcza do auta. Ja najczesciej podrozuje w 2 osoby do tego caly ekwiwalent biznessmena potrzebny do przezycia w delegacji i potrzebny podczas prezentacji (2 garderoby, 2 torby, 2 laptopy, rzutnik, katalogi, segregatory, ew sprzet do wizualizacji plus pare innych dodatkow) wiec mozna sie zdziwic, ze w aucie zrobi sie ciasno;)
To nie powinienem mieć problemu . 2 osoby i dwie małe walizki. Dzieci na szczęście nie mam . Czekam na telefon z serwisu, to jeszcze dziś się wybiorę na jazdę próbną. A jak jest z komfortem?
komfort jazdy bez zastrzezen , wygodnie, mozna smialo pokonywac wiele km- z przodu jest duzo miejsca, wygodne fotele wiec kregi nie bola;) ewentualnie oczy moga bolec od patrzenia sie w lusterko (na znikajace pojazdy w oddali hehe;) daj znac o swoich wrazeniach po jezdzie probnej. w razie czego pisz do mnie na pw.
Ok, dzięki za wszystkie odpowiedzi. Przejadę się i dam znać jak było. Mam też nadzieję że uda mi się wymienić samochód w przeciągu miesiąca, dwóch.
Pozdrawiam
Nie dostałem telefonu więc nie pojechałem. Jutro od rana jeżdżę po salonach BMW, Audi i Mercedesa. Zobaczę przy okazji też tego nowego Jaguara XF, ale to z czystej ciekawości.
Jeśli zastanawiasz się nad takim dużym autem to najlepszym rozwiązaniem jest S8, ale jeśli niespieszy Ci się to poczekaj jeszcze trochę bo pod koniec roku ma być nowe A8 i A7!! Ktore jest piękne .
Jeśli cena niegra roli to może Beniek Continental Flying Spur??
Albo możesz poczekać na nowe Porsche Panamera które ukażę się 2009 roku
[url]
Cena jego ma być ( chyba ) od około 350tys.
Jeśli chodzi o MB to CL AMG.
612KM w wersji 6.5 i 525 Koni w 6.3. Prędkość maksymalną mają taką samą, przyspieszenie mocniejsza wersja ma lepsze o 0.2 sekundy ale jest droższa o ponad 150tys.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.