Audi TT 8j.

18 Cze 2013, 16:21

Co powiecie o tym samochodzie? Licze na opinie posiadaczy jak i tych którzy wiedzą cos na temat.
Interesuje mnie raczej ten mniejszy silnik 2.0 tfsi 200km rocznik 2006+.
kakadd
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2010
Auto: Tico

25 Cze 2013, 20:31

refresh, nikt nie miał z tt do czynienia?
kakadd
Nowicjusz

26 Cze 2013, 12:37

Przesiadka z Tico na TT 8J :lol:
Wygrałeś w totka ?
Magda93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: WRO
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W140
Silnik: S300 Turbodiesel
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1998

26 Cze 2013, 12:43

nie interesuj sie. Ja siedzialem za kierownica w TT 8j na Poznanskim motorshow ;). No i wnetrze jest swietne, pozycja za kierownica idealna - tylko tyle moge powiedziec. Poza tym srednio wyglada na seryjnych felgach - bryla ma potencjal, wiec polecam zamontowanie lepszych alu - w google jest pelno fot jak pieknie moze to auto wygladac :). Ogolnie zycze Ci powodzenia, im wiecej takich aut kosztem nudnych sedanow tym lepiej ;) Pozdro
...
numberOne
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Olsztyn
Prawo jazdy: 10 03 2011
Przebieg/rok: 32tys. km
Auto: mam
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

26 Cze 2013, 14:34

A no z Tica na tt. Tico mam od 3 lat kupilem jeszcze w technikum, teraz pracuję więc kupuję cos lepszego.

Ostatnio pytałem Was o opinie dot scirocco i e 92. Oba samochody bardzo dobre, ale tt swoim wyglądem przekonało mnie do siebie. Tydzien temu jeżdziłem tt'tką ale w dieslu i czerwoną. Ja koniecznie poszukuję czarne z silnikiem 2.0 tfsi. Moje odczucia po przejażdżce bardzo optymistyczne. Dlatego w 90% moim autem będzie tt. Jeszcze 3-4 miesiące, zgromadze pieniądze i szukam:))

Licze na jeszcze jakies opinie;:D
kakadd
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Demontaż zderzaka Porsche Cayenne, Poradnik
    Podzielę się wiedzą jak zdemontować zderzak w Porsche Cayenne 2 generacji po lifcie. Narzędzia jakie musimy przygotować to: Kluczy nasadowe 10 Torx 20 lub 25, 30 Klucz do spinek lub płaski śrubokręt Odrazu mówię że ...