Audi TT ceny części i eksploatacja?

06 Mar 2008, 18:06

Witam. jestem zaiteresowany kupnem audi tt 99r, czy moze mi ktos przyblizyc jakie sa ceny czesci i eksploatacji? Dzieki.
wojtas770
Nowicjusz

06 Mar 2008, 20:04

ceny orientacyjnie zerknij na allegro.najtansza tt ma 1.8 turbo,droższe sa z napedem na obie osie quattro.najciekawsza opcja jest z silnikiem 3.2 V6.
chicken19
Zaawansowany

06 Mar 2008, 20:55

jezeli chodzi o ceny aut to jestem zorientowany. Chcialem sie dowiedziec cos na temat eksploatacji. Konkretnie ceny czesci, serwisu i ich dostepnosc na polskim rynku w poruwnaniu do innych aut.
wojtas770
Nowicjusz

11 Mar 2008, 19:13

ja bym wziął 3.2 v6 z qatrro ale tt to sportowe auto eksploatacja droga , dożo pali jest niezawodne ale jak coś sie posypie to drogo zapłacisz.
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

13 Mar 2008, 23:02

Dobre pytanie, :D
Jak to jest z audi TT ze ono niema otwieranej maski(tak jak audi A2) ,wymiane swiec i oleju trzeba w serwisach audi robic,czy mechanicy maja jakis sprzet do otwierania tego? :?
WiemCoMówięMówieCoWiemDużoWiemWiecDużoMówię
bigboy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Ratowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Volvo rozwija auta elektryczne - ładowanie w 90 minut
    Nowe, elektryczne Volvo C30 przyspiesza do 70 km/h w 5,9 sek., a ładowanie jego baterii zajmuje tylko 90 minut. Skrócenie czasu ładowania i polepszenie osiągów aut elektrycznych stało się możliwe dzięki współpracy ...