Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Tak jak w temacie,mam zamiar kupić któreś z tych autek.Mam troche kasy odłożonej,zamierzam dozbierać do 8-10tyś. myślę że w tej cenie można dostać ładny egzemplarz zarówno Lexa jak i v8.W tym modelu audi zakochałem się już dawno,ale niedawno zainteresowałem się też tym Lexem,jest to równie wspaniały samochód,więc mam dylemat.Autko musi mieć instalacje LPG,z tego co wyczytałem gdzieś w necie to i jeden i drugi znoszą gaz bezproblemowo.No i teraz moi drodzy proszę was o opinie,mogą być zasłyszane albo może ktoś jeździ którymś z tych autek i ma coś do powiedzenia na jego temat
![Szczęśliwy :D]()
Prosiłbym o opinie na temat tego jak oba autka się prowadzą,czy są zawodne czy wręcz przeciwnie,czy korodują itp.Proszę żebyście sie skupili na tych dwóch modelach,nie dorzucajcie mi tu e32 ani S klasy bo te opcje już rozważyłem i oba autka odpadają,są zbyt mało "egzotyczne"
![Rolling Eyes :roll:]()
Z tego co piszą na forach,mimo że te auta nie są zbyt często spotykane na naszych drogach to nie ma większych problemów z dostępnością części,cenowo też bez tragedii.Dodam że odrobinę bardziej podoba mi się Audi,cudowny dźwięk silnika !
![Śmiech :lol:]()
ale nie wiem czy warto bo może Lexus jest lepszy.
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
![Wink :wink:]()