Audi/VW A3/IV 2008up 37tys

01 Mar 2013, 21:57

Witam. Od kilku miesięcy szukam odpowiedniego dla siebie auta. Po sprzedaży mojego Golfa 5-tej generacji nie mogę znaleźć odpowiedniego samochodu. Zależy mi bardzo aby to było Audi A3 1.9TDI (lub 2.0TDI ale common rail) 2008 wzwyż (po lifcie już) lub VW Golf VI 2.0 TDI (wersja 110km oraz 140km), z tym że Golfa szukam z klimatronikiem, oryginalnym radiem (tym pełnym) oraz elektrycznymi szybami z tyłu. Maksymalny przebieg nie powinien przekraczać 170tys km. Wiem, że są to bardzo wielkie wymagania, dlatego też szukam bardzo długo. Co najważniejsze szukam auta do max 37tys. Na allegro znalazłem kilka interesujących mnie aut typu:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Z chęcią sprowadziłbym auto zza granicy, najlepiej w niemczech jednak nie wiem czy dalej się to opłaca, patrząc na mobile.de oraz autoscaut nie znalazłem nic ciekawszego niż na allegro.
Myślicie, że gdybym wybrał się osobiście do Niemiec na jakieś handlowisko, znalazłbym coś ciekawego?
Pozdrawiam!
kamil20s
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 01 1993
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: VW Golf
Silnik: 2.0 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

01 Mar 2013, 23:28

a nie lepiej szukać czegoś innego niż oklepane, zajechane, powypadkowe i awaryjne Golfy i A3?
nie znalazłbyś na targowisku, bo ciekawe oferty wyhaczają turki i handlarze
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota SA 1949 rok
    Pierwszy powojenny samochód Toyoty to właśnie niewielki SA. Model istotny, ponieważ przez następne 15 lat Toyota była znana właśnie z tego rodzaju aut. Toyota SA to jeden z pierwszych niewielkich samochodów, ...