No nigdy nie lubiłem francuzów ale słyszałem o tym modelu mase pozytywnych rzeczy więc może czas się przełamać Powiedzcie mi jak sprawa wygląda z elektryką? Bo podobno w nich lubi padać. Jak kosztują podzespoły silnika, rozrząd, zawieszenie - ogólnie utrzymanie w porównaniu do innych (Vw, Audi)
kon146 napisał(a):Elektryka nie pada- bardzo udany francuz Ceny części troszke tańsze niż do VW, dość długo wytrzymują
Ogólnie francuzy są fajne i udane ale jednak części do VW są ciutek tańsze gdyż dziadek miał kiedyś citroena AX 1.5 diesel auto było ekonomiczne ( 4 l ON średnio) i niezawodne ale części dość drogie w zakupie i mało dynamiczny był ten silnik ale poza tym auto
Moj znajomy proponuje mi audi a4 2,5TDI z 1999 r 150KM za 10 000z ł? Co myślicie o tym silniku (ja mało słyszałem ale raczej dobrych opinii nie słyszałem) Co myślicie?
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
5 argumentów przeciwko Strefom Tempo 30 w polskich miastach Niekorzystny wpływ na żywotność samochodów, większe zużycie paliwa czy faworyzowanie elektrycznych pojazdów – to tylko część argumentów internautów na "nie" dla Stref Tempo 30 w polskich ...
A co powiecie o skodzie octavii I generacji z jednostką 1.9 TDI 90 KM lub 1.6 w benzynie + gaz w sekwencji? Chciałbym kupić w benzynie a gaz samemu wstawic.
Jest to prosty samochód z prostym zawieszeniem i 2.0 8v spokojnie gaz przyjmuje. W cenie 10k znajdziesz już coś po lifcie. Warto poszukać też diesla 90 i 110KM.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.