Autko 100-150 km do 8tyś zł ?Da rade?

04 Cze 2009, 17:42

Tak jak w temacie.Może Fiat Bravo, Seat Ibiza albo Mitsubishi Eclipse tylko nie jakiś trup z '92.Myślałem coś o Fiacie jakimś HGT.No sam nie wiem.Pomóżcie ;]
matthew166
Nowicjusz

Miejscowość: Michałowo

07 Cze 2009, 23:56

matthew166 napisał(a):Tak jak w temacie.Może Fiat Bravo, Seat Ibiza albo Mitsubishi Eclipse tylko nie jakiś trup z '92.Myślałem coś o Fiacie jakimś HGT.No sam nie wiem.Pomóżcie ;]
JEDYNY WYTRZYMAŁY I SZYBKI SAMOCHÓD Z TAKĄ KASE TO TYLKO BMW 520/ W BENZYNIE ,ALBO STARY ACCORD /OBYDWA OD 1990-1993 ,SAM WIDZIAŁEM JESZCZE ZADBANE I TANIE BMW Z TYCH LAT /CAŁKIEM WYTRZYMAŁE MOTORY/ SZUKAJ W BAWARII ALBO AUSTRII/ ZAPEWNIAM ŻE JESZCE TAKIE MOZNA ZNALEŻĆ -LEPSZE NIŻ W POLSCE
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

08 Cze 2009, 00:30

Z tych 3 to miałem tylko z Fiatem do czynienia. Znajomy wujka, który pracuje w serwisie Fiata ma Bravo HGT, tylko że jeszcze trochę podkręcone więc teraz śmiga, że masakra. Ale miałem kiedyś okazję przejechać się tym samochodem przed przeróbami jako kierowca, no i muszę przyznać, że ma naprawdę świetnego kopa. Te 150 KM w tym samochodzie robi niezłe wrażenie. Pod względem awaryjności to słyszałem różne historie na temat tych silników. Ale znajomy chwali sobie autko i mówi, że go nigdy nie sprzeda nikomu :razz: Na pewno mogę polecić silnik 1.6 16V - sprawdzona jednostka przeze mnie i kilku znajomych, świetny dynamiczny silnik. Jeśli wystarczy Ci te 105 KM to zainteresuj się tym silniczkiem, bo o 1.2 16V już nie wspominam skoro mówisz o przedziale 100-150KM. No i co do roczników, to na pewno za tą sumę nie kupisz starego trupa z 92' roku, ponieważ Bravo/Brava były produkowane dopiero od 95' :D Ogólnie to mam na codzień do czynienia z tym modelem (Brava) i tylko mogę się o nim wypowiadac w samych plusach :wink: Ja na Twoim miejsu wybrałbym bym Bravo, bo sam w najbliższej przyszłości także zamierzam być właścicielem Bravolota. Ale niech wypowiedzą się też inni na temat innych aut :smile:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Cze 2009, 18:04

Ja bym brał Nissana Almere 2.0 (143KM). Całkiem szybkie i wygodne autko. A w razie czego tuning takiego silnika nie jest trudny.

Pozdro
NISMO FAN
dominik26
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz \ Łódzkie

08 Cze 2009, 20:44

A zastanawiales sie nad Civiciem albo CRX ? badz tez Coltem chociaz z tym ostatnim to u nas ciezko
Honda Civic V 1.5 101 KM-93'
Renault Safrane 2.0 12V 132 KM-94'
Rover 218 TD 1.8 88 KM-94'
Rover 216 GTi 122 KM-93'
Obecnie Rover 600 SDi 2.0 105 KM
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

09 Cze 2009, 17:28

max23 napisał(a):
matthew166 napisał(a):Tak jak w temacie.Może Fiat Bravo, Seat Ibiza albo Mitsubishi Eclipse tylko nie jakiś trup z '92.Myślałem coś o Fiacie jakimś HGT.No sam nie wiem.Pomóżcie ;]
JEDYNY WYTRZYMAŁY I SZYBKI SAMOCHÓD Z TAKĄ KASE TO TYLKO BMW 520/ W BENZYNIE ,ALBO STARY ACCORD /OBYDWA OD 1990-1993 ,SAM WIDZIAŁEM JESZCZE ZADBANE I TANIE BMW Z TYCH LAT /CAŁKIEM WYTRZYMAŁE MOTORY/ SZUKAJ W BAWARII ALBO AUSTRII/ ZAPEWNIAM ŻE JESZCE TAKIE MOZNA ZNALEŻĆ -LEPSZE NIŻ W POLSCE

tylko że ten silnik to ledwo w e36 jedzie a w takiej krowie jak 5 to już wogóle nie jedzie a pije z 20/100 :twisted:
andrewb25

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gruntownie zmodernizowana Skoda Octavia
    Udoskonalona Škoda Octavia opuszcza już centralne zakłady marki w Mlada Boleslav. Dzięki przeprojektowanej przedniej i tylnej części nadwozia oraz najnowocześniejszym rozwiązaniom z zakresu asystentów prowadzenia, ...