Chciałbym kupić osobówke w cenie 12-14k PLN. Co moglibyście zaproponować najlepszego w tych granicach? Chciałbym by było ekonomicznie a zarazem by koszty użytkowania też nie były duże.
obecnie mam corse na LPG. Chciałbym coś podobnego a więc niedrogiego w użytkowaniu, naprawach itd. Nie musi być koniecznie na LPG jeśli w dieslu pali niewiele więcej lub benzynie. Nie chce smoka który pije paliwo tylko coś takiego do miasta
Z tego co widze to dla mnie będzie coś w stylu golfa 4 lub focusa. Czy coś w ten deseń jeszcze moglibyście zaproponować?
Można jeszcze dorzucić do tego zestawu Seata Leona,Ibize oraz Opla Astre. Odrzuciłbym focusa,ponieważ będzie to mk1 gdzie możesz mieć duże problemy z korozją. Stra jako kompakt powinna się bardzo fajnie sprawdzić,powiedzmy z silnikiem 1.4 gdzie to spalanie nie będzie wysokie.
Witajcie, forumowicze! Niedrogie auta czasami możecie wyszukiwać Polecam szukać również w innych regionach Polski. Ostatnio kupiłem Daewo Lanos za 3 400 zł Także są porządne oferty + możliwość zamieścić swoje ogłoszenie pozdrawiam i miłego dnia
Niezniszczalny pickup na służbie z zabudową dla straży pożarnej Auta służb ratunkowych muszą być gotowe do akcji w każdej chwili. Nie mogą zawieść w momencie próby, a ich eksploatacja powinna być długa i bezproblemowa. Nie ma pickupa, który spełniałby te wymagania lepiej ...
Silnik 2UR-GSE Powody do dumy mają również inżynierowie odpowiedzialni za stworzenie jednostki V8 2UR-GSE. To wolnossący motor, który jest sercem sportowych Lexusów z ostatnich lat. Dzisiaj jednostkę znajdziemy pod ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.