mireck napisał(a):Co do Civica to ile by wyniósł koszt usunięcie korozji?? Mniej więcej??
Z resztą autka raczej nie będę kupował dłużej niż na dwa lata
A bardzo mi się podoba, i zadbane można nieco taniej trafić niż Madzie. Tańsze ma części i mniejsze spalanie.
I troche bardziej mi się podoba. ;P i w sumie za te dwa lata jakbym się przesiadł na coś lepszego to taką honde mógłbym Sobie powoli odpicowac
Kumpel kiedyś z ciekawości (jest lakiernikiem) pojeździł bo zakładach i pytał ile go wyniesie zrobienie reperaturek to mówili mu 700zł za strone. Sam sobie to zrobił za 300zł za obie bo kosztem był tylko materiał który w większości i tak już miał z tym, że on nie wspawywał nowej blachy tylko zrobił zrobił wszystko na włóknie szklanym i żywicy. Jak narazie rok jeździ i nic nie wychodzi ale większość posiadaczy civiców pisze, że co około 2 lata własnie coś wychodzi. Ja bym sobie w tych pieniądzach honde odpuścił ( mazdę też) i kupił albo asterke albo tego fiata. Nie myśl o tym, że w przyszłości byś sobie robił to auto bo to z czasem Ci przejdzie (piszę z doświadczenia:) )