Autko dla kobietki do 65-70 tysiecy?

17 Wrz 2007, 01:57

Witam serdecznie! Prosze pomocy! Jestem przed zakupem nowego auta,chce by to było autko z silnikiem diesla.Myslalam o Fabii jednak spotkalam sie z kilkoma opiniami ktore mnie zniechecily. Co jeszcze w tym segmencie cenowym jest godne uwagi? Jezdze dosyc duzo i zalezy mi na wmiare dobrym samochodziku.Pozdrawiam:)
toffinka22
Nowicjusz

17 Wrz 2007, 07:30

:shock: :D :lol: Jeśli kilka opinii, które SŁYSZAŁAŚ o Fabii potrafiły Cię skutecznie zniechęcić, to poniechaj zamiar kupna autka w ogóle. W taki sposób niepotrzebnie wszyscy tracimy Twój cenny czas. O KAŻDYM aucie można powiedzieć o "JAKICHŚ" jego - zdaniem rozmówcy - niedomaganiach, masowej korozji, zgrzytach, stukach nie wiedzieć skąd, dużym spalaniu, niezrywności spod świateł...napisałem Ci typowe, z tego forum. Aby "odciemnić" nieco temat powiem za innymi wieloma: TOYOTA! Wersję wybierz sama, wiedziona kobiecą intuicją i po jeździe próbnej. Pojedź do Poznania na ulicę Obornicką - nazywana jest też Samochodowa, z racji usytowania przy niej kilku dealerów znaczących marek. :wink:
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, kontroluj ciśnienie w oponach!
    Jedna trzecia kierowców nie wie ile wynosi prawidłowe ciśnienie w oponach ich samochodów (można je sprawdzić na specjalnej naklejce która powinna być w schowku lub na słupku od strony kierowcy), a nawet ...
    Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...