Witam wszystkich.
Szykuje sie do zmiany samochodu, aktualnie jezdze Citroenem Xsara II hatchback z 2002 roku z silnikiem 2.0 HDI 90 km. Dlaczego chce zmienic? Otoz... chce zmienic dla tego iz Xsara jest jak dla mnie zupelnie bez charakteru.. Silnik w miare dynamiczny, ale po za tym wieje nuda. W aucie mam pakiet exclusive, jednak polowa rzeczy zupelnie nie przydaje sie mi w codziennym uzytkowaniu. Podjalem decyzje o zakupie innego autka, max do 12 tys zl.
Teraz moze napisze czego bym oczekiwal od innego samochodu. Mianowicie:
nadwozie jedynie sedan lub hatchback, ewentualnie jakies coupe ale jednak wolalbym 4/5 drzwi. Silnik raczej diesel (rocznie robie ok 25-30 tys km na dojazdy na zajecia). Nie chcialbym zeby auto bylo starsze niz 15 lat. Nie potrzebuje cudow jesli chodzi o wyposazenie.. podstawowe rzeczy w zupelnosci wystarcza. Jesli macie jakies alternatywy fajne w postaci benzynka+gaz to rowniez chetnie rozwaze. Mam 22 lata i jak pisalem chcialbym autko, ktore chociaz troche bedzie miec charakter
Jezdzilem troche Audi A3 8L, oraz A4 B6 dziadka ( A4 bardzo mi pasuje pod kazdym wzgledem, jednak cena przeraza). Ostatnim wymogiem, ktory chyba ma kazdy jest to zeby auto nie stalo czesciej u mechanika niz pod domem.
Slucham propozycji. Mam nadzieje, ze pomozecie
![Wink ;)]()