Autko do 10 tyś zł.

18 Paź 2009, 13:08

M5 napisał(a): Tak ci radze nie bież się za fiaty ale decyzja należy do ciebie. :mrgreen: :mrgreen:

I kolejny z BMW się odezwał że coś ma do fiata... Ja np. BMW uważam za wieśniakowóz i też nie zmienie zdania i o tym nie pisze nigdzie.... Ale co najlepsze polecasz Alfe a nie polecasz fiata... Śmiech mnie bierze :D Vectra to jedno z bardziej awaryjnych i gnijących autek.... oprócz silnika 1.7 ale nie poszalejesz tym niestety... ja bym radził skupić się na dobrym stanie technicznym niż na marce bo nie spodziewaj się super autka za 10 tyś zł bo ciężko coś teraz wyrwać... Tym bardziej w takiej kasie... Niestety każde autko za tą kase to już będzie skarbonka bez dna ale jeżeli wyrwiesz coś konkretnego w dobrym stanie i zadbane to pojeździsz ;)
Ostatnio edytowany przez Luke16, 19 Paź 2009, 14:49, edytowano w sumie 1 raz
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

18 Paź 2009, 13:48

Peugeot 406 to chyba najlepszy francuski wózek jaki powstał. Mimo, że też nie przepadam za francuzami to mocno bym się nad tym modelem zastanowił :) Polecam Ci też Mondeo. Solidne autko, 1.8 TD (90KM) wystarcza raczej do normalnej jazdy, a i wytrzymałością zaskakuje, nie jest to nowoczesny diesel dlatego też naprawy są tańsze i rzadkie ;) Poleciłbym także Nubirę, ale chyba do daewoo masz jakieś uprzedzenia też :P
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków

18 Paź 2009, 15:49

Ehh...już nic nie wiem, jedni mówią że coś jest zajebiste i żeby brać, drudzy zaś jeżdżą po tym i odradzają w 100% i wychodzi na to że wszystko jest dobre i wszystko jest zarazem złe ;p o co kaman ;p
Zontas
Początkujący

Zdjęcia: 17
Miejscowość: Bielsko-Biała
Prawo jazdy: 25 01 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Alfa Romeo 156 Sportwagon
Silnik: 1.9 jTD 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002