Autko do 10 Tyś zł.

28 Paź 2011, 23:59

Witam wszystkich serdecznie otóż w styczniu mam zamiar kupić autko , nie mam bardzo dużo pieniędzy chociaż jak na moją kieszeń 10 tys to i tak juz sporo :)
oglądałem juz wiele aut będzie to moje 3 auto wcześniej miałem toledo gt 2.0 115 ps i audi 80 b4 2.0 lpg ale zawsze chciałem mieć autko z sportową duszą więc oglądałem takie modele :
Honda Civic V ,VI
Honda Prelude IV V
Toyota Celica ten model z otwieranymi światłami i model nowsza :)
Hyundai Coupe 1 i 2 wersja
Honda Crx
Mitsubishi eClipse I i II wersja

Proszę was o pomoc a może i propozycje innego autka oraz wasze opinie z góry dziękuje wszystkim za poświęcony czas czytaniu i odpowiedzi POzdrawiam:)
panaas
Nowicjusz

Auto: `

29 Paź 2011, 11:12

Kolego masz prosty wybór skoro masz sportową duszę :) czyli Honda. Pamiętaj tylko, aby nie zakupić tuningowanego potwora, tylko fabryczną wersje. Proponuje Honde Civic. 1.6 rocznik 99 lub wyżej. Możesz poszukać też tzw. usportowionego kompakta typu XSARA VTS czy też Astra GSI. Ale sadzę, że popularny CIVIC będzie dobrym wyborem.
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

29 Paź 2011, 12:02

Ja byłbym najbardziej za prelude V i celicą ;)
W moich żyłach etylina,zamiast serca turbina :D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Za górami za lasami ;)

29 Paź 2011, 17:26

a ja popieram kolegę up... xsara vts 163km :)

chyba, że chcesz furkę z tylnym napędem ;p
kamilson92
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Piotrków Trybunalski
Auto: Toyota Paseo

29 Paź 2011, 19:01

dziękuje koledzy :) ale jednak wolał bym autko japońskie ponieważ z tego co wiem nie psują się często, a i te wysokie obroty miodzio :) jedynym mankamentem jest blacha ale jeśli się dba i konserwuje to wielkiego problemu mam nadzieje ze nie bedzie :) także mówicie że prelude celica i hania ?:)
panaas
Nowicjusz

Auto: `
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu
    Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...
    Silnik 8GR-FXS
    Silnik 8GR-FXS jest kolejną jednostką, którą w napędzaniu kół wspomagają silniki elektryczne. Sam motor wytwarza 299 KM, ale łączna moc układów, w których jest stosowany wynosi już 359 KM. Z takiego ...