Witam. Miesiąc temu zdałem prawko i chce kupic autko .
Kasa do 10 tys najlepiej
rejon
małopolska
uzywanie
auto do jazdy do szkoły 20 km w jedna strone , rzadko jazda po miescie czasami dłuzsze trasy ok 150 km. wymagania najważniejsze żeby bylo 4/5 drzwiowe ,najlepiej benzyna , oraz dobrze by było żeby blachy się nie sypaly , oraz oczywijscie jak naj mniej awaryjne i żeby części nie kosztowaly majątek. Dobrze by bylo żeby nie paliło jak smok żeby z mocą ok 130 -150 km bo takie by mnie interesowały więcej jak 10l nie paliło. z góry dzieki za pomoc
Chcesz oszczędzić na paliwie (LPG, diesel)? 130-150 koni i spalanie poniżej 10 litrów to nie takie proste jak się wydaje. Ten dojazd 20 kilometrów to poza terenem zabudowanym?
Jak duży chcesz samochód? Kompakt (Golf, Astra) Ci wystarczy czy segment wyżej (Passat, Vectra)?
To Audi A3 odpada, 5-drzwi było od 1999 roku i te wersje są wyraźnie droższe. Możesz poszukać 5-drzwiowego Golfa z tym silnikiem, ale ich jest dość mało na rynku. Najwięcej ogłoszeń znajdziesz z Audi A4 1.8T. Będzie trochę tańsze, bo weszło wcześniej do produkcji, więc znajdziesz coś w okolicach 10-11 tysięcy złotych. Z drugiej strony cięższe nadwozie skutkuje spalaniem w okolicach 10l.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Kompaktowe nowe hatchbacki do miasta – wygoda i niskie spalanie Segment C cieszy się w Polsce – wg danych PZPM – bardzo dużą popularnością. Udział rejestracji tego typu aut to 30 proc. całości. Zgodnie z danymi JATO Dynamics najczęściej wybieraną wersją tych samochodów ...
worgyded napisał(a):żeby z mocą ok 130 -150 km bo takie by mnie interesowały
Ponad 100 koni na początek? Jesteś świeżo upieczonym kierowcą i chcesz tak dużej mocy samochód? Moja rada,pojeździj z rok czymś mniejszej mocy bo na początek to zdecydowanie za dużo...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.