Serdecznie witam użytkowników forum. Szukam swojego może nie wymarzonego ale jakiegoś ciekawego autka. Ostatnio do gustu przypadła mi ibiza IV ta od 02 roku znalazłem oferte za 10.5k 1.9 tdi 130 koni. Przypadała mi do gustu. Bedę jeździł z kobietką także z tyłu mnie nie obcbodzi. Trocbe czytałem i niby ogólnie w porządku. Teraz pytanie czy do max 13k wychacze jakiś w miare ?? Czy dac sobie spokój? Region podkarpacie/małopolskie i może świętokrzyskie.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Auto Nostalgia VIII - motoryzacyjna podróż w czasie To już 8. edycja targów pojazdów zabytkowych Auto Nostalgia która stała się historią. W miniony weekend na warszawskim stadionie PGE Narodowy zgromadzono kilkaset samochodów z różnych epok, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.