REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to ja sprostuje Cię kolejny raz, może i silnik jest starej konstrukcji ale czy to źle??? Silnik tani w naprawach i trwały. Miałem to auto więc co nieco o nim wiem a napewno nie stwierdze że jest paliwożerny w stosunku do swoich gabarytów. Spalanie około 8 litrow, mówisz że mulasty??? Czy ja wiem no rakieta to to nie jest ale tez nogami nie trzeba się odpychać spokojnie wystarczy na normalnego przemieszczania się poza tym autor podkreślił że nie wymaga nie wiadomo jakich osiągów. To co kupić 2.0 które spali tyle samo lub więcej ale za to zapłacisz więcej ubezpieczenia tylko po to żeby sekundę czy półtorej mieć mniej do setki??? No proszę Cięgalakty napisał(a):szanujmy się, Octavia 1.6 MPI? Auto z paliwożernym i mulastym silnikiem z czasów Golfa 3
Kao napisał(a): to jest takie auto którym się nie ciśnie bo nie ma za bardzo czym wiec jeździ się rozsądnie
no tak Ty i te Twoje Googlegalakty napisał(a):możesz mówić że się nie znam i mam 10 lat, ale 5 minut w google i sobie sam porównasz z 1.8 czy 2.0 i różnica będzie kolosalna jak na N/A.
podejrzewam że w posiadaniu miałem dużo więcej niż Ty kierownic dotykałeśgalakty napisał(a):Widocznie nie jeździłeś niczym lepszym, skoro tak twierdzisz.
może i dla kogoś kto ma pełne zniżki to nie wiele ale autor jest studentem i w dodatku podkreślił że każdy grosz się liczy.galakty napisał(a):Różnica w OC? Błagam, ile rocznie to wyniesie?
galakty napisał(a):Różnica w OC? Błagam, ile rocznie to wyniesie? Podziel na 12 msc i mogę się założyć że więcej jak 30-50 zł na miesiąc nie będzie. 4 piwa na tydzień, koniec tematu.
Kao napisał(a):no tak Ty i te Twoje Google