REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nicodemus napisał(a):stasiowski121 napisał(a):Jak kolega wyżej...
No dobrze, czyli wracam do swoich przemysleń sprzed paru miesięcy
Tylko który disel:
TDI
TDDI
TDCI
?
Zaczynam szukać modelu 2000 i nowszy oczywiście ghia... mam szansę znaleźć do 15 tys z przebiegiem okolo 160 tys bez cofanego licznika i najlepiej nie tłuczony
pawelec napisał(a):Tak tylko ten silnik SDI to bez porównania z 1.8 TDDI z forda...
Ford z takim silnikiem połyka cię na pierwszym biegu, najdalej na drugim.
Ten ford to połyka paliwo i nie ma nic wspólnego z ekonomią. Zresztą VW to klasa sama w sobie a nie jakiś tam podrzędny ford, kupisz go a za kilka lat będziesz miał problem z jego sprzedanie, z tego co pamiętam to autorowi tematu zależało na ekonomii więc SDi to idealne rozwiązanie. Dodam jeszcze że focu około 2000r znajdziesz do 15000 a na golfa musisz wydać więcej więc to mówi samo za siebie.
pawelec napisał(a):Nie wiem kim Ty jesteś i nie interesuje mnie to w ogóle stasiowski121!!!
Z tego co wiem to to forum jest do doradzania ludziom a nie ich obrażania. Musisz mieć jakieś kompleksy lub problemy ze sobą jeśli mylisz te dwie, skrajnie różne dziedziny. I z tego co wiem to nie odpowiada się na pytania przez siebie zadane ale to już taka mała dygresją do Twojej jakże nie stosownej wypowiedzi. Wracając do tematu focus ostatnio stał się bardzo popularny więc za pewno ich cena i sprzedajność za jakiś 5 lat zmaleje i to bardzo, a golfa będzie można sprzedać od ręki tym bardziej że będzie bezawaryjna bo tam nie ma co się zepsuć.