Autko do 3tys. nie gaz

24 Lip 2012, 19:21

witam. szukam czegos do jazdy codziennej, miejskiej, raz w miesiacu wyjazd ok. 240km w dwie strony (ogolnie w ciagu roku robie niecale 10tys. kilometrow) , liczba drzwi nie ma znaczenia, kombi odpada, raczej hatchback chociaz tez niekoniecznie, wspomaganie, centralny, fajnie bybylo zeby mial klime.
nie jestem przekonany do samochodow na gaz, posiadam teraz lanosa z instalacja lpg i nie jestem zachwycony ani autem ani isntalacja.

fajnie jakby autko mialo klimat, tzn wyroznialo sie w tlumie (chociaz wiem ze w tej cenie to raczej niemozliwe)
lucaklosik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 04 1983

24 Lip 2012, 20:17

Ostatnie zdanie jest najbardziej sensowne- w tym budżecie nie znajdziesz czegoś co wyróżnia się z tłumu,ale zależy jeszcze jak to rozumieć. Jeżeli nie gaz to proponuje szukać wśród modeli Opla i Peugeota ze starszych roczników,ewentualnie Fiat Punto I.
Exedy24
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: AUDI A4

25 Lip 2012, 04:31

Może Peugeot 306?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Lip 2012, 20:35

chłopaki a co sadzicie o duzym fiacie, czy to za bardzo ekstrawagancki pomysl??
ostatnio popelnilem duzy blad przy kupnie samochodu, po pol roku stracilem na nim sporo kasy (jesli go bede chcial trzymac musze sporo wydac zeby doprowadzic go do dobrego stanu a jesli bede chcial go sprzedac to tez bede musial go podlepic i sprzedac za duzo nizsza cene niz kupilem) wiec teraz niechcac popelnic tamtego bledu bede patrzyl na stan techniczny a nie na wyglad i blachy. tylko ze jestem strasznie niecierpliwy i jak cos mi spodoba to zdrowy rozsadek przestaje funkcjonowac.
lucaklosik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 04 1983