Ok, to szukam tylko z fabrycznymi częściami, zero tuningu. Znalazłem wersje E36 2.0 i zastanawiam się czy nie za mocny dla kierwcy bez stażu: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tan też jest fajny [link do oferty na Allegro wygasł]
Znalazłem też fajne 400 : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( Pęknieta szyba) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( Podejrzane jest to 80 tys km)
1. Kojarze go, kiedys stal z rozwalonym bokiem 2. Przednie lewe kolo- albo mi sie wydaje albo jest cos nie tak.. Do tego brak emblematow na tylnej klapie.
VW Jetta Hybrid - seryjna wersja w Los Angeles Volkswagen of America wprowadza na rynek jeden z najbardziej efektywnych samochodów na świecie: nową Jettę Hybrid. Za napęd odpowiedzialne jest oszczędne i przyjazne dla środowiska połączenie nowoczesnego silnika benzynowego ...
Termin ważności prawa jazdy i tablic rejestracyjnych (COVID-19) Co zrobić w przypadku jak kończy nam się termin ważności prawa jazdy w czasie epidemii koronawirusa? Drugi problem to termin ważności tablic rejestracyjnych który również może nam się skończyć w tym czasie i ...
Omega na pierwszy rzut oka ok, tylko trzeba by pod spodem zobaczyć, czy nie gnije, a pozatym dziwne, że z zewnątrz nie ma rdzy widocznej. Ale 2.0 w samej benzynie trochę Ci spali
Z racji że budżet mój jest mały to postanowiłem poczekać do września i dozbierać trochę gotówki przez wakacje, bo w tej cenie ciężko znaleźć porządne autko. Wiem jakie samochody mnie interesują: 1.Leganza 2.Rover 45/400/420 3.BMW E36 Myślę że jak trochę dozbieram to kupię jakiś spoko samochód. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.