REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Killaz napisał(a):pkc napisał(a):Ofert sprzedaży Passatów jest bardzo dużo i gwarantuje Ci, ze można kupić dobry egzemplarz, nie płacąc zaporowych pieniędzy.
Można. Z laserem w oku i znając model na wylot.pkc napisał(a):Druga kwestia, awaryjne Diesle? Pierwsze słyszę, aby 1.9 był awaryjny. Co jedynie zajeżdżony egzemplarz może być awaryjny, ale silnik w dobrym stanie, nie sprawa problemów. Wiem to z własnego doświadczenia z tymi autami.
Chłopie, obudź się. Ile znasz przypadków "niezajeżdżonych" dieseli, w szczególności TDI? 15-letni Passat musi być zajeżdżony - w mniejszym bądź większym stopniu.pkc napisał(a):Kolejna sprawa- awaryjne zawieszenie. To też nie prawda, co jedynie można stwierdzić, ze nie najlepiej znosi Polskie dziury.
Czyli wielowahacz nie jest awaryjny, ale jest awaryjny, bo Polska. A autor tematu o ile mi wiadomo mieszka w Polsce, czyli co, wybieramy wariant B, awaryjne zawieszenie.pkc napisał(a):Ciekawy jestem, ile miałeś passatów, bądź innych aut z grupy VAG, ze takie wnioski wysunęłaś?
Toledo, Golf, ale to benzyniaki. Jeden diesel ale ze stajni (chlew raczej) Opla + pech chciał, że sąsiad po lewo i po prawo mają Passaty (łącznie trzy B5 + jedna B6) w TDI i wiem, że te auta to już nie te same diesele co kiedyś, może oprócz wariantu 90-konnego, ale żaden z nich tego nie posiada.
Bądźmy realistami. Passat do 6 tys. zł, niezajeżdżony, w dieselu? Może jeszcze z oryginalnym w 100% lakierem, przebiegiem 220 tys. km od Niemca (rocznik 1959, potwierdzone w briefie), z autentyczną książeczką serwisową?
Koniu napisał(a):Dzięki za info, gdzieś mi chyba umknęłoBarol napisał(a):Koniu to Mondeo [link do Otomoto wygasł] ... 52272.html ogladał Marian50P i stwierdził że szkoda zachodu.
Zapytaj o gaz ( ja bym nie kupił Mondeo z gazem bo to proszenie się o kłopoty), z tyłem chyba coś było Poza tym może coś z rdzą do poprawek, jesli drzwi to sam ogarniesz, nadkola i progi to już blacharz. Zobacz na zderzaki, jeśli coś jest nie tak to nie kupuj podróbek bo są beznadziejne.Calidus napisał(a):Co do Bordowego mondeo podobno tylko problemy z centralnym tj . Trzeba by było przy centralnym zamku porobić bo otwiera i zamyka tylko drzwi kierowcy