Autko do 7k

16 Wrz 2016, 13:20

Witam. Chciałbym kupić samochodzik do 7k najlepiej w hatchbacku, ostatecznie w sedanie. Moje podstawowe wartości na których mi zależy to przynajmniej 100KM, w miarę ekonomiczny, nie drogie części i by było autko sprawne i gotowe do jazdy. Na razie interesowałem się głównie Hondami, które mają bardzo dobre opinie i tak honda VI 1.5 Vtec wydaje się być fajną opcją tylko że ich nie ma dużo i ciężko wyhaczyć. Kolega radził golfa IV 1.9 w dieslu, tylko nie jestem do diesli jakoś bardzo przekonany. A Wy co polecacie? Jestem ze śląska jak coś.

[link do oferty na Olx wygasł]

Co myślicie?
Haczi
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2010
Auto: Nie mam

16 Wrz 2016, 13:55

Weź to co się podoba,egzemplarz z linku ładny możesz podjechać obejrzeć.
Silnik dobry,fajne osiągi ma a spalanie do przyjęcia,gorzej z blacharką ale jak zadbasz i zabezpieczysz to nic tylko jeździć.
Ten egzemplarz nie ma poduszek,ale klima i elektryka jest to PLUS,kierownicę z poduszką zawsze można dorzucić.
Kieł
Stały forumowicz

16 Wrz 2016, 19:05

Znalazłem taką :
[link do oferty na Allegro wygasł]

Jutro jadę ją obejrzeć
Haczi
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2010

16 Wrz 2016, 19:09

Ta druga też ładna,jedź oglądaj i weź ;d Ale widać,że podszykowana pod sprzedaż.
Kieł
Stały forumowicz

17 Wrz 2016, 12:22

Ta pierwsza była już wrzucana na forum i warta uwagi.
Druga jak przedmówca wspomniał podpicowana na handel ale też warta obejrzenia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wiosenny długi weekend "majówka"
    Przed nami majówka i wielu kierowców wybierze się ze swoimi rodzinami na odpoczynek. Zanim jednak wsiądziemy do samochodu, odpowiednio zaplanujmy podróż i przygotujmy się do niej. Wyjeżdżając na drogi ...
    Upał za kierownicą
    Drażliwość, uczucie zmęczenia, utrata koncentracji i związany z tym opóźniony czas reakcji – to tylko niektóre z konsekwencji wpływu upału na kierowcę. Pomóc może rozsądnie używana klimatyzacja, ...