Autko do 8 tys.

23 Sie 2015, 14:01

Cześć,

Szukam samochodu do max. 8-9 tysięcy najlepiej z wliczonymi wszystkimi opłatami + zabezpieczeniem na pierwsze wydatki po kupnie, więc na samą część jezdną jakieś 6-7 tys :) Auto ma służyć na dojazdy do pracy (ok. 8km) + raz na 'ruski rok' na dłuższy wyjazd max 150km od domu. Rozglądałam się za Hondą Civic z silnikiem 1.4 75/90km (miałam 96r. i żałuję, że sprzedana) tym razem szukam od rocznika 1998 w górę, (fajnie jakby wpadła jakaś VII gen), Toyotą Yaris/Corolla, Rover, Renault Megane, Audi A3 (chociaż w tej cenie pewnie ciężko) i Almera. Odrzucam Peugeoty, Punta i inne Fiaty, z silnikiem 1.2, bo lubię dynamiczną jazdę. :roll: [b]Koniecznie hatchback, [/b]sedany i kombiki nie wchodzą w grę. Kolor? Wskazane jak najciemniejsze, byle nie srebro, złoty i biel :) Fajnie jakby miał szyberdach bądź klimatyzację (albo to, albo to) i 5 drzwi, ale przeżyję też wersję 3-drzwiową. Obszar poszukiwań to Częstochowa +/- 50-70km. Po olx-ie i otomoto już mam mętlik w głowie, i mam nadzieję, że mnie wyprostujecie :)

Warto?
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z góry dzięki
Angelika
Ostatnio edytowany przez andziiiq 23 Sie 2015, 14:39, edytowano w sumie 3 razy
andziiiq
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 2014
Auto: nie mam

23 Sie 2015, 14:03

Dorzucam jeszcze Toyotę Corollę E11 1.6
Rover 45 - pewnie odpadnie bo to sedan.
Link przykładowy.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Pl salon ale brak klimy i szybera.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tutaj w sedanie Civic też brak klimy i szyber.
[link do Gratka wygasł] - tu jest ładna, trochę już wisi i odpicowana.
[link do Gratka wygasł]
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam