12 Sty 2014, 01:59
Jakbyś był zainteresowany to będę niedługo sprzedawał swoją Mazdę 323... Szukałem auta w tym przedziale cenowym, obejrzałem 15 samochodów i żaden w tej cenie nie był nawet w porównywalnym stanie. Dodam, że szukałem raczej auta minimum klasy kompaktowej. W każdym razie mam swój warsztat i trochę znam się na autach. Mazda ma najprawdopodobniej oryginalny przebieg 128 tys (bieżnik na kierownicy itd.), jest bezwypadkowa, ma niewiele korozji (jak na ten rocznik i cene rewelacja), podobno te wersje miały ocynk, silnik 1.3 73 km 16V, przy tej masie około 910 kg daje radę i spala 7.5 l w mieście jak nie szalejesz. Z częściami nie ma póki co do niej problemu, olej zmieniłem nawet kilka dni temu na 5w30. Auta potrzebowałem tylko na czas remontu mojego BMW...
Mazda ma nawet wspomaganie i szyberdach, oponki wielosezonowe w niezłym stanie.
Ostatnio byłem opłacić skarbówkę za nią i rzeczoznawcy wyceniają ten model na 2100 pln i za tyle mógłbym Ci sprzedać. Gdyby nie fakt, że posiadam BMW to na pewno bym się nie chciał pozbyć tak dobrego auta za taką cenę.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,