Autko do oceny :)

04 Cze 2010, 09:08

Hej i co z tą czarną ?
Jeśli do opłat to +1500zl,opony nawet na zdjęciach widze że prawie łyse '17 licz +750zl minimum zależy jaki profil.
Przebieg nierealny skręcony z 200k napewno,a kiera może wyglądać na zadbaną bo ja pewnie wymienił.
luk777
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

04 Cze 2010, 09:48

[link do oferty na Allegro wygasł] Przeciez ta astra byla bita w przodek od strony pasazera nie widzicie tego ?
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

04 Cze 2010, 10:15

Nie pojechałem jej nawet oglądać. Przeliczyłem wszystko i doszedłem do wniosku, że za dużo mnie wyjdzie, nie mam tyle kasy obecnie... w dodatku auto nie opłacone, a ja nie mam pojęcia jakie dokumenty w takim wypadku musi mi gościu dać, nie chciałem się w coś wpakować.

A że bita to wiadomo, bo nawet nie ma zaznaczonej opcji "bezwypadkowy"... no ale teraz kupić 10 letnie auto które nie miało dzwona graniczy z cudem.
Korczus
Początkujący

Miejscowość: Leszno

04 Cze 2010, 11:09

No raczej,w dzisiejszych czasach ciężko o 100% bezwypadkowe auto :neutral:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Cze 2010, 11:41

Oceńcie mi tego golfika [link do oferty na Allegro wygasł]

Tak przypadkiem na niego trafiłem, a że z mojego miasta to mnie trochę zainteresował.

Jedyne co mi się dziwne wydaje, to te elektryczne szyby, chyba nieoryginalne, bo w miejscach korbek jest coś :)
Korczus
Początkujący

17 Cze 2010, 12:07

Szyby mógł potem założyć elektryczne,najlepiej to jak jest w Twoim mieście to podjedż i go obejrzyj bo po fotkach wygląda wporządku.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

09 Lip 2010, 11:38

Napiszcie mi coś na temat tych dwóch aut, czy warto głowę sobie zawracać :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Korczus
Początkujący

09 Lip 2010, 12:03

Pierwszy mało fotek na zewnątrz a po tych co są wygląda że może być ok.
Drugiego bym pojechał obejrzeć bo nie zauważyłem nic nie pokojącego,no może przebieg skręcony ale to standart.No i pamiętaj że auto jest sprowadzone a więc do ceny musisz jeszcze doliczyć opłaty rejestracyjne (ok 1500zł).
Barol
Awatar użytkownika

09 Lip 2010, 12:12

A nawet nie zauważyłem, że czarny do opłat, a więc odpada :)
Korczus
Początkujący

09 Lip 2010, 12:43

Niewiem,najlepiej zadzwon tam bo teraz tak czytam to z opisu wynika że już jest po opłatach -> Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony.Więc jeśli jest gotowy do rejestracji to zostaje Ci tylko 250zł na rejestracje.
Barol
Awatar użytkownika

13 Lip 2010, 10:16

Takie coś jeszcze znalazłem. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Bardzo dobrze wyposażony. Środek widać, że zadbany, z zewnątrz też nie źle. Nie wiem tylko co tam trzeba pomalować... z opłatami w 10k powinien się zmieścić. Ogólnie autko wygląda ciekawie. Tylko trochę mam obawy kupować nieopłacone auto, nie mam pojęcia jakie dokumenty musi mi sprzedawca dać i potem gdzie z tym wszystkim iść.
Korczus
Początkujący

13 Lip 2010, 13:29

Jakby dobrze poszło to i nawet za 10koła będziesz miał pomalowane auto.Ogólnie oferta wydaje sie być ciekawa.
Barol
Awatar użytkownika

29 Sie 2010, 11:19

Siema dawno mnie tu nie było ;) Nadal poszukuje autka, ale już coraz bardziej mi zależy na kupnie, pogoda się psuje jakiś transport potrzebny ;)

Takie coś znalazłem [link do oferty na Allegro wygasł]

Oceńcie, czy coś podejrzanego nie widać itd ;) Bo może się wybiorę któryś dzień na oględziny.
Korczus
Początkujący

29 Sie 2010, 11:25

Przynajmniej nie pisze że bezwypadkowy...
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

29 Sie 2010, 14:00

Ja nie widze nic nie pokojącego.
Barol
Awatar użytkownika