REKLAMA
Witam, zwracam sie z prosba i zapytaniem do was drodzy urzytkownicy i posiadacze samochodow..
Mam w planie kupno samochodu w granicach 60 a 80tys złotych... Nie bylo by problemu gdyby na swiecie nie bylo tyle marek producentow i modeli samochodow.... Oobiscie posiadalem skode fabie sedan i golfa 4 i bylem z nich zadowolony no ale teraz czas by sie przesiasc na cos konkretniejszego...
A wiec do rzeczy, czy za te pieniazki moge kupic model 2011,2010 czy 2009 nowy z salonu bylby dobrym wyjsciem ale tzreba troszke przeplacic a chcialbym by byl wyposazony calkiem przyzwoicie myslalem nad uzywanym albo czy warto zwrocic uwage na uzywane w salonach co posiadaja???
Mam na oku kilka marek tzn BMW 520d , Audi A6, Passata CC i na tym chyba koniec ale jestem otwarty na inne propozycje z tym marek modeli czy innych.kazda z checia przemysle..... Szukam limuzyny/sedan, kombi mnie nie interesuje, silnik tylko diesel i oczywiscie maly przebieg ponizej 80,000km, jak rowniez bezawaryjnosc oraz koszt serwisowania i cena czesci co mysle nie bedzie potrzebne przy takim mlodym autku...Bardzo prosze o pomoc i dobra rade... dziekuje wszystkim za pomoc...