Autko PSEUDOsportowe do 20 tyś.

24 Gru 2011, 22:33

Witam wszystkich Forumowiczów;)
Wystawiałem wcześniej już post lecz za dwa tygodnie już będę kupować autko a i powiększył mi się budżet pieniężny z 10 do 20 tyś:) i interesują mnie dwa modele aut Toyota Celica i Hyundai Tiburon
autka 2000~ rok Toyota 1.8 140 koni a Hyundai 2.0 136 140~koni i się zastanawiam które wybrać jestem bardziej za Hyundaiem gdyż czytałem mnóstwo postów o nim i jest dość wygodny nie psuje sie bardzo części są w przystępnej cenie za to o Toyocie słyszałem ze lubi pić olej części są droższe..
a może macie jeszcze jakieś ciekawe typy aut? Być może są na tym forum użytkownicy owych aut Prosze o pomoc z góry bardzo dziękuje pozdrawiam.
panaas
Nowicjusz

Auto: `

25 Gru 2011, 18:25

Toyota Celica jest niezła ale nie ma takiego kopa jak Audi TT:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Jeśli nie zależy Ci na tylniej pseudokanapie, mogę polecić Ci jeszcze BMW:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

25 Gru 2011, 21:51

ja bym osobiście odradzał TT, bo w tej kwocie kupić można skatowanego trupa (ten z linku na handel sciągnięty), a Z3 to już wogóle klapa dla BMW pod względem trwałości

z dwójki Celica i Tiburon skłaniam się ku Hyundai'owi, bo to naprawde trwały samochód i dobrze znosi LPG jakbyś miał zamiar go zagazować
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

26 Gru 2011, 00:34

dzięki kolego też właśnie myślę że tiburon byłby dobry a i jest moim zdaniem ładny i części nie są drogie nie to co w bmw czy audi jednak części są dużo droższe a i za ładne auto tego typu trzeba naprawdę zabulić dużo więcej
panaas
Nowicjusz

Auto: `
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Zmęczenie, sen - przyczyny wypadków drogowych
    Zmęczenie to prawdopodobnie najbardziej bagatelizowany czynnik wśród przyczyn wypadków drogowych, ponieważ jego rzeczywisty udział jest trudny do zmierzenia. Szacuje się, że zmęczenie ma wpływ na nawet 30% wypadków ...