Mondeo znacznie lepsza opcja. Wygodny i spory sedan/kombi. Kaszkaj to pseudo terenówka jakie teraz sa w modzie. Mniej miejsca, gorsze prowadzenie, droższe utrzymanie, większe spalanie...
Wszystko j.w Ja polecam 1.8 TDCI (stara dobra konstrukcja), brak DPF-u ale uwaga bo 90% aut będzie z floty 2.0 TDCI też jest okej Z benzyn dobtych pod LPG to 2.5T od Volvo, inne są dobre ale nie pod gaz.
II Wielkopolski Rajd Historyczny im. Henryka Rucińskiego W miniony weekend w malowniczych okolicach Poznania odbył się II Wielkopolski Rajd Historyczny im. Henryka Rucińskiego. Wraz z klasykami do rywalizacji stanęły hybrydowe Toyoty Auris TS Kombi Freestyle, których załogi ...
2.0 TDCI w tej generacji jest udany. Gorzej w poprzednim. 1.8 TDCI też może być. Ogólnie weź 1 z tych dwóch silników. A skąd jesteś. Poszukam jakiś ogłoszeń ciekawych. I przed zakupem weź autko na stacje diagnostyczną żebyś na flote nie trafiła.
Ja jestem z podkarpacia Oczywiście jeśli będę się wybierać oglądać auto to zabiore ze sobą także znajomego mechanika, więc na pewno zostanie dobrze zdiagnozowane przed zakupem.
A jeszcze pytanko takie: lepszy będzie z 5 czy 6 biegami ? Jaka jest różnica ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.