Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Jako, że jest to mój pierwszy post na forum, chciałem się przedstawić - mam na imię Radek i jestem mieszkańcem Olsztyna. Poszukuję autka do 9 tysięcy, do użytku w mieście i od czasu do czasu w trasie (raz na 2-3 tygodnie ok. 150 km) Ze swojej strony podsyłam Wam do oceny kilka autek. Pozdrawiam!
1.Od młodzika ale ładny,poszukaj na forum Civica prawdopodobnie będzie miał tam temat. 2.Wygląda ok,świeży gaz tylko że te silniki średnio lubią lpg. 3.Ładny ale nie z tym silnikiem.. 4.Pod nosem więc obejrzeć można.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Dziękuję za opinię. Prosiłbym o pomoc innych forumowiczów i podsyłanie ciekawych ofert z Olsztyna i okolic. Może któryś z użytkowników posiada akurat na ten moment godne polecenia autko na sprzedaż? Pozdrawiam
[link do oferty na Olx wygasł] Wyróżniający się Tani w naprawach Świeży rocznik Dobrze wyposażony Jeżeli faktycznie w całości oryginalny lakier i oryginalny przebieg??? To mega okazja.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
System otwierania samochodu aplikacją na telefon Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.