REKLAMA
[link do Otomoto wygasł]
Jest ktoś w stanie sprawdzić ten wózek? Odwdzięczę się dobrym piwem, bardzo ładnie się prezentuje i cena taż akurat na mój budżet.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
cymbr napisał(a):Wejdź na forum tego modelu, poczytaj sobie temat, sprawdź ile kosztują takie części, które mogą być do wymiany, czyli rozrząd kompletny, filtry, sprzęgło, tłumik, szyba czołowa, klocki, tarcze, et cetera, ja np zrezygnowałem z volvo 850 gdy okazało się, że tłumik końcowy kosztuje 700 podczas gdy normalnie kosztyje koło 200 zł, albo moduł abs pada fczęsto i kosztuje 2000... Powodzenia!
cymbr napisał(a):Czyli nawet nie jest tak tragicznie, nawet taniej niż do niektórych niemiecko włosko francuskich dupowozów. Jeśli planujesz gazować poczytaj bo może nie zbyt chętie to znoszą i zdaje się, że jakiś problem z reflektorami jest w tych autach. Pozatym fajnie wyglądają i nie powinno być problemów ze sprzedażą. Z autami czesto bywa tak, że człowiek dwa razy się cieszy, jak kupi i jak sprzeda.
przemi06 napisał(a):Ja gazu nie chcę, ceny jakie podałeś są dla mnie do przyjęcia, generalnie w takim przypadku pozostaje mi chyba poszukać nie zgnitej e10 i reperować mechanikę i elementy eksploatacyjne.