poszukuje samochody za 5-8 tyś.
Jaki mi polecacie????
Patrzyłem nad astrą II ale nie wiem jak w cenie.
jeszce dopowiem ze autko jest dla brata który zaczyna przygode z samochodami, to bedzie jego pierwsze autko !!!
[SUV-D]Captiva 2,0 / Santa Fe II 2,2 / Sorento I 2,5 / Outlander I 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chevrolet Captiva 2,0 VCDI - 150KM - Hyundai ...
Woli coś bardziej "limuzywatego" czyli duży samochód, ociężały, stabilny i wygodny czy może coś zwrotnego, małego i jednocześnie zrywniejszego?
Za takie pieniądze można już szukać Rovera 400, wygodne auto z fajnym wyposażeniem (klima a może już skórka będzie) - negatywne opinie niestety dotyczą często rdzy, dla tego ja osobiście po wielu nieudanych oględzinach kupiłem inne auto.
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.
sory ze nie odpisywałem ale problemy z netem ale tak to na odp to dla młogego to lepsze bedzie chyba zrywniejsze i mniejsze a co do rovera to słyszałem ze ciezko z czesciami bo to exzotik jest
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.