Witam, mam dużą bolączkę od 2 miesięcy. Pod koniec października zamierzam kupić samochód za około 10-15 tys. Nie zależy mi na mega wyposażeniu. Wystarczy mi chyba jedynie klima i radio fabryczne , przebieg roczny może z 5-7 tys. Głównie po mieście lub krótkie trasy. Posiadam małe dziecko więc wózek musi mieścić się w bagażniku. Myślałem nad Dacia Sandero bo mało awaryjne , honda jazz, albo laguna- trochę się nasłuchałem o problemach z tymi autami i niewiem czy próbować się pakować. Co doradzicie ? Musi koniecznie być LPG bo szkoda zakatować diesla taka eksploatacja
Ogólnie podobają mi się astry h, za 15 tys widziałem cos bym może znalazł , chociaż moja lokalizacja zmusza mnie do wyjazdu na południe w poszukiwaniu samochodu. Te ople ładnie wyposażone są ale próbowałem poczytać trochę o nich i podobno awaryjne są bardzo,
Nie wiem gdzie wyczytales, że astry H są awaryjne. To są poprawne auta, bez większych bolączek, proste i nie drogie w eksploatacji. Śmiało możesz się za nimi oglądać, jest to moim zdaniem lepszy typ niż dacia, lepsze wykonanie, lepszy komfort
Jak zachować się na śliskiej nawierzchni, wyjść z poślizgu i hamować? W warunkach zimowych, kiedy droga hamowania przy 80 km/h wynosi prawie o 1/3 więcej niż na suchej nawierzchni, umiejętności kierowców przechodzą poważny sprawdzian. Kiedy pojawia się śnieg niskie temperatury, trzeba ...
Lexus LS - limuzyna dla Prezesa Limuzyny pełnią nie tylko funkcję reprezentatywną. Z jednej strony są to samochody naszpikowane najnowszą technologią i rozwiązaniami inżynieryjnymi, z drugiej – najlepsze modele oferują coś więcej, niż tylko technikę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.