Witam, mam dużą bolączkę od 2 miesięcy. Pod koniec października zamierzam kupić samochód za około 10-15 tys. Nie zależy mi na mega wyposażeniu. Wystarczy mi chyba jedynie klima i radio fabryczne , przebieg roczny może z 5-7 tys. Głównie po mieście lub krótkie trasy. Posiadam małe dziecko więc wózek musi mieścić się w bagażniku. Myślałem nad Dacia Sandero bo mało awaryjne , honda jazz, albo laguna- trochę się nasłuchałem o problemach z tymi autami i niewiem czy próbować się pakować. Co doradzicie ? Musi koniecznie być LPG bo szkoda zakatować diesla taka eksploatacja
Ogólnie podobają mi się astry h, za 15 tys widziałem cos bym może znalazł , chociaż moja lokalizacja zmusza mnie do wyjazdu na południe w poszukiwaniu samochodu. Te ople ładnie wyposażone są ale próbowałem poczytać trochę o nich i podobno awaryjne są bardzo,
Nie wiem gdzie wyczytales, że astry H są awaryjne. To są poprawne auta, bez większych bolączek, proste i nie drogie w eksploatacji. Śmiało możesz się za nimi oglądać, jest to moim zdaniem lepszy typ niż dacia, lepsze wykonanie, lepszy komfort
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy? Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.