S3AT napisał(a):Uwierz mi że zbijesz , wystarczy zadzwonić postawić sprawę jasno i gwarantuje Ci ze facet zmięknie bo wie jaka jest sytuacja finansowa na rynku i kazzdy pilnie potrzebuje grosza .
Naprawdę polecam Ci tą markę bo to niezawodne auta , w ogóle skąd jesteś kolego ?
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 33754.html
no to widze ze Ty co najwyzej rower za 400zl kupowales a nie samochod , jak wystawiam cene za auto 11,5tys to z niej zejde moze 2-3 stówy , wiem czym jezdze , nikt normalny z takiej ceny nie schodzi 1,5 tysiaca , poza tym jak masz pewne auto za 11,5tysia i kupiec nie ma sie do czego przyczepic to ledwo 100 urwiesz nic poza tym , takie prawa rynku
chyba ze Ty jestes jakims bosem czy kims waznym w rynku samochodowym to dam Ci link do auta ktore mnie interesuje zadzwonisz i urwiesz mi z 23k na 20 co Ty na to?? wez sie chlopie ogranij i nie pisz glupot
D4MI4N napisał(a):Polecam Audi a4 w miarę za dobre pieniądze można kupić. audi blacharka ocynkowana silnik tez dobrze się spisujące ale nie polecam diesla oprócz 1.9 TDI /90 koni bo naprawdę te silnik były udane a znowu w benzynie nie tolerowały gazu ponieważ są na 5 zaworach
nastepny znawca sie znalazl , 1.8 benzyna czy turbo czy bez to sa jedne z lepszych silnikow w a4 do zagazaowania , sporo forum przegladam i kazdy sobie chwali gaz w tym silniku , tylko nie wiem czy wiesz ze a4 ma identyczne zawieszenie jak passat ktorego odrzuciłeś przez ten fakt zaraz na poczatku
a moze cos z francuzów ? 406 - jeden z lepszych nie wiem czy nie najlepszy francuz , do 10tys a nawet mniej powinienes kupic w miare zadbany egzemplarz , tym nie jezdza mlodzi gniewni
do zestawienia mozna dodac astre 2 i primere