Auto 20-28 tyś (Mercedes, BMW, Alfa, Mitsubishi)

25 Gru 2017, 09:18

Awaryjne i niepraktyczne do definicja MINI. Praktyczne i mniej awaryjne są kompakty np. Ford Focus Mk2, Toyota Auris, Honda Civic VIII, Opel Astra H, Fiat Bravo, Renault Megane III.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

25 Gru 2017, 12:05

yeti65 napisał(a):Mam porównanie tylko do najnowszej wersji, ale nie sądzę by ta pierwsza wersja mogła się lepiej prowadzić, od któregokolwiek z wymienionych
wyżej niskich sedanów.

Do najnowszego out nie mam porównania ale jechałem out1 i out2 i juz była różnica na korzyść twardości out1 co oczywiście jednemu odpowiada drugiemu nie. Natomiast lancer 2,0 vs out1 to wybrałbym out1 którym mi się lepiej jechało. Oczywiście nie robiłem mocnych prób w zakresie górnych możliwości skręcania nimi ale dla mnie pewniej i sprężyściej było out1.
A zaproponowałem to auto ponieważ nie dużym kosztem można mieć naprawdę szybkiego suva, bez zbędnej elektroniki i o ponad przeciętnej trwałości.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania
    Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...