REKLAMA
Hejka , zwracam się do was w sprawię wyboru auta do kwoty 38tyś , i zastanawiam się czy szukać samochodu w Polsce czy może sprowadzić auto z Belgi lub Niemiec .
Auto oczywiście albo sedan albo w kombi , auto z silnikiem maksymalnie 2.0 oraz 140km + .
Zastanawiam się bardzo czy może Benzyna albo Diesel , rocznie robię 25tys km , więc chyba Diesel .
Szukam auta takiego auta aby mi nie rozbiło portfela bo kupić auto to jedno , a utrzymać auto to drugie i szukam auta z w miarę tanim utrzymaniem .
Auto powyżej 2010r.
Zastanawia się nad Ford Monedo Mk4 kombi/sedan , interesuje mnie to auto ale musi mieć bardzo bogatą wersję wyposażenia navi itd. czy jestem w stanie takie auto kupić do tej kwoty?
Podobno są tam dobre silniki PSA prawda?
Ford Focus Mk3 po lifcie lecz tutaj są tutaj silniki 1.6 i 115km a 2.0 140km bardzo rzadko można spotkać czy może jakiegoś chipa zrobić czy warto ?
Opel Inisignia 2.0 160km CDTI sedan/kombi . Czy Opla za tą kasę warto brać pod uwagę ?
BMW E90 177 km tutaj raczej nie będzie tanio , a jak coś się zepsuje to wesoło nie będzie , lecz dużo osób mi to auto polecało , co w nim takiego wyjątkowego i czy jestem w stanie coś fajnego znaleść , bo jak nie to od razu odrzucam tą markę .
Volvo V60 tutaj nie wiem czy jestem w stanie coś poszukać w tej kwocie .