Auto 5-6 tyś. z kopem

28 Mar 2013, 22:12

Cześć, przymierzam się do zakupu autka za jakieś 5-6 tys. Zależy mi na tym żebym nie musiał co miesiąc latać do mechanika i mówiąc prosto: żeby miało kopa :) Jeżdżąc Matizem(na szczęście nie moim :D ) mam serdecznie dość pierdziawek. Koszty paliwa jakoś przeżyję, bo do pracy szczególnie daleko nie mam i to nie jadąc przez miasto. Myślałem nad Toyotą Cariną jest ją ciężko znaleźć, u mnie w zasięgu jest jedna [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]. Ewentualnie jakąś bmkę, jednak w stanie w miarę przyzwoitym za taką kwotę pewnie byłoby ciężko dostać. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje.
maltikeks
Obserwowany

Auto: nie mam

29 Mar 2013, 08:22

Ta Carina już na zdjęciach nieciekawie wygląda a co dopiero będzie w realu.

Tutaj takie autka
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Mar 2013, 16:20

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mówie jak najbardziej poważnie.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

29 Mar 2013, 16:30

Szukaj a znajdziesz :D Carine do 6k na spokojnie wyrwiesz. Jeżeli potrzebujesz kopa to tylko 2,0GLI. O wiele szybsza jest wersja GTI ale za te pieniądze będzie śmietnik i problematyczny zawias SSS.
Co do psucia się Cariny w porównaniu do innych aut chyba nie musze się wypowiadać :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Green Future - ekologiczna przyszłość SKODY
    SKODA jeszcze bardziej angażuje się w działalność związaną z ochroną środowiska, wytwarzając ekologiczne samochody i wprowadzając efektywne wykorzystanie zasobów. Przyjęte przez SKODĘ działania "Green Future" mają ...