Auto 6/7tys - sprawdzone!

02 Sty 2014, 21:29

Witam, po wielotygodniowym przeglądaniu/śledzeniu forum w końcu zdecydowałem się na samochód w przedziale 6/7tys... Wybór padł na Seata Ibizę II FL (odrzuciłem m.in. Astre II, Golfa IV i Fabię, bo mimo że są w tych cenach na otomoto to na forum praktycznie wszyscy odradzają te modele za takie pieniądze).

Jednak to, że wiem już który chce nie ułatwia sprawy bo nie potrafię znaleźć egzemplarza, który mnie przekona - dodam że muszę oceniać na podstawie zdjęć i opisów bo praktycznie wszystkie znajdują się daleko ode mnie. Co do tych opisów - prawie wszystkie egzemplarze (!) są świeżo sprowadzone z zagranicy, z czego większość jeszcze nieopłacona! (jako, że nie znam się na rzeczy boję się kupować świeżo sprowadzonych).

No i wreszcie przechodzę do najważniejszego... pytanie do was, czy jesteście w stanie polecić SPRAWDZONY i UCZCIWY komis, albo sprzedawcę, albo konkretny samochód bo po tym co się naczytałem nie wierzę w żadne opisy heh

Z góry dzięki!
Pozdrawiam
konsumento
Nowicjusz

Auto: Nie mam

02 Sty 2014, 21:31

Zapomniałem dodać, że jestem z Łodzi, ale miejsce już teraz nie ma większego znaczenia, jeżeli będzie pewniak dojadę gdzie będzie trzeba :)
konsumento
Nowicjusz

02 Sty 2014, 21:55

Moze Mazda 626? :mrgreen:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

02 Sty 2014, 22:02

eee powypadkowego nie chcę! haha
konsumento
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cofanie samochodem - czy robisz to dobrze?
    Nieprawidłowe cofanie to częsta przyczyna wypadków powstających z winy kierujących, mimo że ten manewr wykonujemy stosunkowo rzadko. Na co należy zwracać uwagę podczas cofania samochodu? Znaczenie ma m.in. koncentracja ...