Auto 8000 - 9000 PLN

21 Paź 2009, 16:55

magda32 napisał(a):Ja też bym chciała skorzystać z podpowiedzi, bo zamierzam kupić auto w tej cenie.Spodobała mi się astra 1,4 16V kombi 98 r., stan bardzo dobry zadbana po wszelkich wymianach.Jeździ super. Auto jest od prywatnego właściciela z dodatkowym kompletem opon zimowych. Czy 8 tyś to odpowiednia cena? Nie wiem co jest na wyposażeniu poza abs-em.Dodatkowo wyposażona w LPG.

Dodatkowo posiada wspome, centralny i poduszke powietrzną :roll:
Więc lepiej za 8tyś kupić Seicento niż taką astre :grin:
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

21 Paź 2009, 17:17

Tak ale Seicento jest raczej mało rodzinnym samochodem i muszę mieć coś większego. Szczególnie, że właśnie sprzedałam Fiata CC bo był dla nas za ciasny.
magda32
Nowicjusz

Miejscowość: Szczytno

21 Paź 2009, 17:55

Dasz rade dowiedziec sie co jest jeszcze w tej Astrze??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

21 Paź 2009, 17:59

Ja również dołączę się do tematu (żeby nie tworzyć nowego). W cenie od 8000 do 9000 zastanawiam się nad Renault Clio z rocznika ok. 1999. Ma to być pierwszy samochód dla jednej osoby (nie rodzinny). Wygląd podoba mi się, jednak chciałem się Was spytać o opinię techniczną tego samochodu, czy jest awaryjny i na co zwracać uwagę przy kupnie tego modelu.
Z góry dzięki za pomoc
jan155
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów

21 Paź 2009, 18:38

Niestety na samochodach to ja się raczej nie znam i jedyne co jestem w stanie ocenić to komfort jazdy i kolor.Wiem tylko, że to jest astra 1,4 16V ecotek, ma dodatkowo założony gaz.Jest świeżo po wymianie rozrządu, olejów, klocków.Jak nią jechałam to silnik pracuje cicho, dobrze się prowadziła.Osoba, która ją sprzedaje ma bzika na punkcie sprawności bo kupił sobie samochód używany i wstawił go od razu do warsztatu, żeby zrobić poprawki.Na tej podstawie sądzę, że stantechniczny astry jest raczej bardzo dobry.
magda32
Nowicjusz

21 Paź 2009, 18:47

To mysle ze tak na upartego ta Astre mozna wziac.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

21 Paź 2009, 18:51

Dzięki za podpowiedź.

[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 14:11 ]
Kupiłam tą astrę :wink: i jestem nią zachwycona(jak na razie), jeździ się nią super jak na moje potrzeby. Zawsze bałam się dużych aut, a kombi to w ogóle był ponad moje wyobrażenie, a teraz uważam, że to najlepsze auto .Pakowne, córka ma sporo miejsca z tyłu.Jak mogłam tyle czasu jezdzić Fiatem CC!?
magda32
Nowicjusz

25 Paź 2009, 14:54

http://ilawa.olx.pl/sprzedam-opel-vectra-b-iid-46410412

jezeli ogłoszenie jeszcze aktualne bedzie to zamierzam zobaczyc ten samochod.

Myslicie ze warto? Cena mysle ze odpowiednia, wyposazenie tez OK no i silnik ten co mnie interesuje.
bartek0386h
Początkujący

Miejscowość: Mazury

25 Paź 2009, 20:49

Na moje to tył po przygodach blacharskich...
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna