Jeżeli znajdziesz zadbany egzemplarz to nie ma sie czego obawiać w kwestii awaryjności Passata czy Leona. Silnik 1.8 byłby w sam raz i popytaj na forum Seata jak znosi gaz o ile w ogóle dalej optujesz za tym aby go zakładać. Szczerze to wybrałbym Leona,ale tylko ze względu na to że mi osobiście podoba się ten samochód,jeżeli szukasz czegoś większego to w dalszym ciągu polecam Passata lub Toledo. Naprawdę Vectra B za 15 tyś nie jest najlepszym rozwiązaniem,można kupić ja znacznie taniej. Poza tym z dostępnością części zarówno dla Peugeota jak i Seata czy VW nie ma żadnego problemu.
15 tys zł to górna granica auta, no i mam 3 typy, Vectra 1.8, Seat 1.8 i Passat też 1.8 tylko ze Vectre dostane za 12 tys zadbana a Passata za 17 to jednak jest różnica powiedzmy na założenie gazu. Seacik troche za mały bagażnik aczkolwiek może by starczył.
Seat to kompakt- chyba że piszesz o większym Toledo gdzie na rozmiar bagażnika nie będziesz narzekał i myślę,że Ci wystarczy chociaż różne są preferencje:) Masz 3 typy i jeżeli możesz dołożyć do 17 tyś to bierz Passata,jeżeli nie i chcesz zmniejszyć koszty- Vectra 1.8 która spotkasz już z instalacją LPG.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Wolniej! - nie zawsze znaczy bezpieczniej Nadmierna prędkość należy do najczęstszych przyczyn wypadków drogowych. Czy jednak oznacza to, że im wolniej jedzie kierowca, tym lepiej? W wielu sytuacjach taka zasada się nie sprawdzi. Znaki określające ograniczenie ...
Ford odpada, nie mam przekonania do fordów. Jestem nadal za tą Vectrą lub Passatem, dzieki za pomoc i porady Jeszcze jedno pytanko, a silnik 2,8 w passacie? czy to nie są silniki z audi? jedne z najlepszych do gazu?
Silnik 2.8 to jak dla mnie rakieta,sam chciałbym coś podobnego w przyszłości,no tylko że problem może być z wyhaczeniem dobrego i zadbanego egzemplarza,tym bardziej już zagazowanego. Ale sam typ
Nie masz przekonania do Fordów a wybierasz Passata który jest beznadziejnie wykonany, ma paliwożerne silniki, duże przebiegi, nic sobą nie prezentuje i ma beznadziejne zawieszenie.. Gdzie tu logika?
Passat B3 i niżej to dobre samochody. Ale B5,B6, nie wspomne już o najgorszym możliwym Passacie B7. Ford Mondeo to zdecydowanie lepsze auto niż Passat. Tylko Mondeo ma jeden nieudany silnik. 2.0 Diesel.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.