Auto broker leśniewscy czy warto

11 Paź 2013, 11:14

Poszukuję informacji trudno znaleźć coś konkretnego na forum :!:
lolo2222
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 09 1988
Auto: opel

11 Paź 2013, 12:14

Pisz trochę jaśniej, poszukujesz opinii o wspomnianym komisie. Być może nie ma jej na forum dlatego nie możesz znaleźć.

Co konkretnego chciałbyś znaleźć?
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

11 Paź 2013, 12:37

Tak poszukuję opinii, znalazłem kilka na innych forach ale wygląda to tak jakby pisała jedna i ta sama osoba sam pozytyw
lolo2222
Nowicjusz

22 Paź 2013, 14:31

Oglądałam kilka BeeMek w komisach i ręce mi opadły. Długo się zastanawiałam nad zakupem u Leśniewskich. Opinii rzeczywiście nie ma wiele. Przeprowadziłam kilka rozmów z ich handlowcem i w końcu złożyłam zamówienie. Przyznam, że obsługa jest zaskakująco profesjonalna i kompetentna. Szukali dla mnie propozycji prawie trzy tygodnie ale finalnie drugie badane auto zakupiłam i ... jestem szczęśliwą posiadaczką ślicznej 118-ki :D . Nie znam się bardzo na samochodach i teraz nie wyobrażam sobie innego sposobu na dobre auto. Gorąco polecam korzystanie z usług takich firm brokerskich, a Leśniewscy są już sprawdzeni.
moniafidor
Obserwowany

Auto: BMW 318
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2008

24 Paź 2013, 01:43

lolo2222 napisał(a):Tak poszukuję opinii, znalazłem kilka na innych forach ale wygląda to tak jakby pisała jedna i ta sama osoba sam pozytyw

Dlatego nie bież sobie ich mocno do serca.

Widzę że i tu się pojawiła opinia. Trochę to jest śmieszne że ktoś się rejestruje tylko po to żeby wystawić pozytywną opinię i nic więcej już na forum nie pisze. Przeważnie w takim przypadku jak wyżej firma pewnie sama sobie wystawia taką opinię i opisuje jakiś przykład.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1999

28 Paź 2013, 17:34

To co zwróciło moją uwagę to strona internetowa i certyfikaty których nie można zweryfikować :
lolo2222
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Parkowanie równoległe w pięciu krokach
    Wielu kierowców jak ognia unika jednak parkowania równoległego, nawet jeśli w najbliższej okolicy właśnie takie miejsca są dostępne. Jak pokonać swoje obawy i dobrze wykonać ten manewr? Wiele osób uważa ...

29 Paź 2013, 15:25

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Chciałbym nadmienić że nie jesteśmy komisem! Naszą podstawową działalnością jest wyszukiwanie i kupowanie dobrych samochodów w imieniu i na zamówienie naszych klientów. Opinie naszych klientów są prezentowane bezpośrednio na naszej stronie. Potwierdzenie autentyczności na życzenie zainteresowanych. Nie prosimy klientów o wystawianie opinii na forum. Certyfikaty prezentowane na stronie są do sprawdzenia na stronach tych instytucji. Zapraszamy do kontaktu osobistego w naszym biurze lub kontaktu telefonicznego do jednego z naszych opiekunów.
Autobroker
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 04 1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 116
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2011

29 Paź 2013, 16:04

nie ma negatywnych opinii bo żelazną zasadą naszej firmy jest dążenie do zadowolenia klienta, dokładamy wszelkich starań aby żaden klient nie wyszedł z firmy źle obsłużony
Autobroker
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 04 1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 116
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2011