Witam Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli mój temat będzie nieadekwatny to działu9 jestem tu nowy na forum i szukałem czegoś zbliżonego tematycznie). Mianowicie w niedługim czasie planuje zakup samochodu używanego. Jak kązdy dobrze wie, trafienie na uczciwego handlarza jest BARDZO małe ( albo ja się tak znam tylko poprostu naczytałęm i nasłuchałem). Ostatnio wpadłem na coś takiego jak Auto Brokerzy. Czyli goście którzy dla ciebie szukjaą wymarzone i nie lipnego auta, potrącając prowizje od tego. Ja sam nie podjąłbym się szukania dobrego egzemplarza bo nie znam się na tym na tyle by nie wejść na tzw. mine, by bująć się potem z samochodem niespodzianką. Pyanie moje brzmi, czy znacie kogoś lub firme która się zajmuje tego typu uslugami. Kogoś godnego zaufania i polecenie ze Szczecina lub ogólnie Zachodniopomorskiego. Wiem że istnieje taka firma jak "Seventy seven" na stronie "Wymarzoen-auto pl" , ale panowie zajmują sie smochodami z rocznika od 2010 w góre.Mój target to Honda Accord VII generacji w roczniku między 2006 a 2008. Prosze o pomoc.Jeśli zaśmieciłęm tematem nie tam gdzie trzeba to przeniose go. Dziękuje z gróry za pomoc i wyrozumiałość