REKLAMA
Witam. Przestrzegam przed zakupem u tego gościa(Auto-Centrum Tomasz Rz. Paczków ul. Jaggielońska).Auto zakupiłem w piatek wieczorem Pan Tomek zapewniał że wszystko jest ok a jak nie będzie to lawetą przyjedzie po auto i odda pieniądze. W poniedziałek pojechałem na serwis a tam licznik kręcony prawie 100 tyś km mimo iż książki seriwisowe były ok. zadzwoniłem do niego a on zgrywa głupa i że po auto nie przyjedzie. Powiedział że jak chce to moge przywieźć auto ale on pieniędzy nie ma bo wydał na inne...i tak zwodził mnie przez tydzień. w koncu niewytrzymałem i mówie mu żeby chociarz oddał mi 2000 zł na pasek rozrządu zgodził się i powiedział że jako rekompensate wyśle mi opony zimowe i felgi do tej pory nie dostałem nic ani kasy(mimo wystawionej fv korekty przez jego komis) ani opon mimo że jest ponad miesiąc od zakupu. Dodatkowo miał zrobić wszytkie opłaty dokumenty wysłał mi po dwóch tygodniach bez opłaconego recyklingu 500 zł. Dzwoniłem do niego kilka razy w tygodniu(oczywiście z różnych komórek kolegów bo mojej nieodbierał) to mówił bezczelnie że wszystko jest wysłane. Ostatnio zadzwoniłem i powiedziałem że dzwonie ostatni raz i że go wpisze do KRD i sprzedam dług na podstawie korekty to zaczął się śmiać.
Gość oszust i jego pracownik też. Przestrzegam jeszcze raz