Auto detailing (Kraków)

29 Sty 2016, 14:57

auto detailing - warto od czasu do czasu oddać auto do takiego serwisu czyszczącego?
bask
Początkujący

Auto: Opel

29 Sty 2016, 15:21

Warto, jeśli zależy Ci na dobrej kondycji auta. Zadzwoń sobie do firmy mojego kumpla- 668 528 468 Goldcar i zapytaj. Wszystko Ci wyjaśnią.
Bryben
Nowicjusz

Auto: BWM E36

29 Sty 2016, 18:50

Zawsze warto - polecam położyć ceramikę na auto :)
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

18 Lut 2016, 08:31

Ja teraz jeżdżę do Motomagik Carwash, przeważnie biorę średni pakiet i sporadycznie dobieram coś z listy, typu czyszczenie karoserii z resztek asfaltu. I cena i robota dobre.
rimek
Nowicjusz

Auto: Opel
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel

07 Lis 2016, 11:32

Od jakiegoś czasu w Krakowie działa DetailKing, ich mogę polecić. Odnawiali mi samochód parę dni temu i powiem szczerze, że się nie spodziewałem, że będę w tak pozytywnym szoku przy odbiorze. Odebrali autu dobre kilka lat, wygląda jak nowy. Cennik i kontakt jest na ich facebooku. Są różne pakiety, bardziej rozbudowane i podstawowe, także nie trzeba od razu brać pakietu z długą listą zabiegów.
kruchy33
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 02 2010
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: citroen

08 Lip 2019, 14:05

jeśli chodzi o autodetailing w krakowie to sprawdź exclusive shine na gromadzkiej 24. mają konkurencyjne ceny i robią powłoki ceramiczne, polerki ale też kompleksowo myją samochody :happy:
pan303
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia
    Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...

11 Maj 2020, 09:39

Podbijam. Znalazłem coś takiego w necie i się zastanawaim, czy warto. Ktoś korzystał z usług tej firmy?

Irmar, Kraków, ul. Makuszyńskiego 19
Poziomek
Obserwowany